Si tu poti sustine viata sanatoasa si inotatorii de performanta donand 2% din impozitul pe salariu

Distribuie aceasta postare:

impozit 2 la suta

Este binecunoscut faptul ca un stil de viata sanatos si practicarea unui sport sunt doua elemente esentiale pentru ca o persoana sa fie sanatoasa si echilibrata. Obiectivul nostru, al instructorilor si antrenorilor de inot de la Clubul Sportiv Swimming Team este sa raspandim stilul de viata sanatos si pasiunea pentru sport in general si in mod special pentru inot in randul cat mai multor copii si adulti. Am observat, pe parcursul timpului, ca persoanele care practica inotul au o imunitate mai puternica, datorita careia racesc mai rar, tin eficient sub control greutatea corporala, au un sistem circulator sanatos si sunt, in general, mai putin stresate si mai relaxate.

La Swimming Team, facem tot ce depinde de noi pentru ca un numar cat mai mare de persoane, adulti si copii, sa se bucure de beneficiile inotului si sa iubeasca acest sport.

Suntem convinsi ca fiecare persoana trebuie sa stie sa inoate, caci abilitatea de a inota este una care ne poate salva viata, la un moment dat.

Atunci cand un copil invata sa inoate, el face primul pas catre a-si descoperi pasiunea pentru acest sport. Si, odata descoperita pasiunea, el poate investi mai mult timp si mai multa energie in dezvoltarea abilitatilor de inotator. Ii incurajam pe acesti copii oferindu-le posibilitatea sa faca parte din echipele noastre de performanta si sa-si rafineze si perfectioneze tehnicile de inot.

Poti si tu sa contribui la dezvoltarea unui stil de viata sanatos in randul bucurestenilor donand pana la 2% din impozitul anual pe venitul din salarii si asimilate salariilor Asociatiei Club Sportiv Swimming Team. Facand acest lucru, vei sustine si echipa noastra de performanta. Copilul tau poate face parte din echipa de performanta Swimming Team. Incurajeaza-ti copilul sa reuseasca in sport. Incurajeaza-l sa reuseasca in viata!

 

Nu te costa nimic sa-i sustii pe micii inotatori!

 

Poti alege sa donezi catre Asociatia Club Sportiv Swimming Team pana la 2% din impozitul pe salariu sau pe veniturile asimilate salariilor descarcand de aici FORMULARUL 230. Dupa ce il completezi, te rugam sa il depui (personal sau trimitandu-l prin posta) la administratia financiara din raza domiciliului pana pe data de 25  mai 2017.

[dt_button link=”https://club-inot.ro/wp-content/uploads/2017/04/Cerere-redirectionare-2-impozit-venit.pdf” target_blank=”true” button_alignment=”center”]Descarca Formularul Aici[/dt_button]Acest ajutor nu te costa absolut nimic. Daca nu decizi sa donezi 2% din impozitul pe salarii catre o asociatie sau organizatie non-profit, acei bani vor ramane la stat.

 

Iti multumim pentru ca sustii activitatea Swimming Team! Iti multumim pentru ca alegi inotul si stilul de viata sanatos!

 

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830