9 motive ca sa faci Aqua Gym

Distribuie aceasta postare:

In ziua de astazi, stresul este prezent in viata tuturor, iar lipsa de timp ne face, de multe ori, sa ne neglijam corpul si sanatatea. Chiar daca stii ca ai nevoie sa faci miscare pentru a arata bine, pentru a avea greutatea pe care ti-o doresti si pentru a elimina stresul, poate ca te sperie si efortul pe care crezi ca trebuie sa-l depui.

Avem o veste buna pentru tine! Poti face miscare foarte benefica pentru corpul tau fara sa simti un efort prea mare sau neplacut. Iar exercitiile aerobice si fitness pot fi usoare si placute! Sună bine?

Gimnastica in apa (Aqua Gym) este o metoda excelenta de a face miscare fara sa-ti fortezi articulatiile si corpul in general. In timpul orelor de Aqua Gym, vei face exercitii de aerobic si fitness in apa.

Pentru ca exercitiile fizice facute in mediul acvatic nu pun niciun fel de presiune asupra coloanei vertebrale si a articulatiilor, Aqua Gym-ul poate fi practicat de persoanele de toate varstele, inclusiv de femeile insarcinate si de persoanele care nu pot practica alte sporturi.

De exemplu, persoanele supraponderale care au dificultati in a face miscare pe sol si pe aparatele din sala de fitness vor gasi Aqua Gym-ul foarte placut, datorita faptului ca apa face corpul cu 30% mai usor. Totusi, vei simti rezistenta pe care o opune apa, astfel incat vei face un efort mai mare, motiv pentru care exercitiile in apa sunt mai eficiente.

Nu stii sa inoti? Nu este nicio problema, deoarece nu este nevoie sa stii sa inoti pentru a practica exercitiile in apa. Dimpotriva, aceasta activitate te poate ajuta sa capeti mai multa incredere in tine si sa te simti mai confortabil in apa pentru a putea invata utlerior sa inoti.

Iata 9 motive pentru care merita sa-ti faci un abonament la Aqua Gym:

 1. Exercitiile pe care le vei face in timpul orei de Aqua Gym iti modeleaza corpul si iti tonifica muschii.
 2. Unul dintre beneficii este eliminarea kilogramelor in plus.
 3. Gimnastica in apa imbunatateste circulatia sanguina si limfatica.
 4. De asemenea, aceasta activitate reduce tensiunea arteriala si regleaza nivelul de zahar in sange.
 5. Cu ajutorul acestor exercitii, vei elimina stresul si vei obtine starea de relaxare pe care ti-o doresti.
 6. Practicat constant, Aqua Gym-ul combate celulita si previne aparitia acesteia datorita hidromasajului.
 7. Pierzi mai multe calorii cu un efort mai mic: 50 de minute de Aqua Gym te ajuta la fel de mult ca 120 de minute in sala de fitness.
 8. Ce iti va placea foarte mult este ca exercitiile in apa nu provoaca febra musculara.
 9. Iata cateva afectiuni in cazul carora gimnastica in apa are efecte benefice: artroza, spondiloza cervicala, lombara si dorsala, durerile post-operatorii, dar si pre-operatorii, reumatismul degenerativ.

Daca esti o persoana hotarata sa fie mai sanatoasa, mai relaxata si sa arate mai bine, te asteptam la orele de Aqua Gym organizate de Swimming Team la:

 

 • Bazinul Swimming Team Regie (strada Larisa nr. 2, zona Regie, Sector 6, Bucuresti)
 • Bazinul Swimming Team Fundeni, zona Fundeni (strada Agricultori nr. 18-20, zona soseaua Fundeni)

 

 

Te asteptam la bazin ca sa ne distram impreuna si sa ai cea mai buna conditie fizica de pana acum!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830