Oferta de Crăciun: 20% reducere cu abonamentele trimestriale

Distribuie aceasta postare:

abonamente trimestriale bazin

Chiar dacă pandemia și restricțiile cauzate de aceasta ne-au afectat și ne afectează în continuare pe toți, suntem în sezonul Sărbătorilor de Iarnă, o perioadă pe care fiecare o poate face cât mai frumoasă.

O modalitate de a aduce mai multă bucurie în această perioadă este să oferim cadouri atât celor dragi nouă, cât și nouă înșine. E improtant ca fiecare dintre noi să aibă grijă în primul rând de propria sa sănătate și stare de bine, astfel încât să aibă resurse pentru a se preocupa și de cei dragi.

Dacă ești în căutarea cadoului potrivit cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, îți venim în ajutor cu idei! Poți achiziționa un abonament trimestrial care presupune o reducere de 20% la cursurile de înot pentru copii, adulți, la înotul de agrement sau la Aqua Gym pentru tine și pentru cei dragi!

Astfel, până pe 18 decembrie, ai ocazia de a profita de cele mai mici prețuri pentru abonamentele de înot pentru copii și adulți, la bazinul Swimming Team Regie.

Vezi abonamentele noastre trimestriale și alege-l pe cel care ți se potrivește:

 

 

Cumpărând un abonament trimestrial primești acces timp de 3 luni la bazin, începând cel târziu cu 4 ianuarie.

Însă, ce se întâmplă cu abonamentele trimestriale în cazul în care bazinul Swimming Team Regie se va închide pe fondul unor eventuale noi restricții impuse de autorități în contextul pandemiei?

Este o întrebare justificată, în condițiile actuale de incertitudine și impredictibilitate. Nimeni, nici simplii cetățeni, nici autoritățile nu au de unde ști cum va evolua pandemia în România. Și este normal să vrei să te asiguri că nu vei pierde suma investită într-un abonament de 3 luni la înot, chiar dacă reducerile sunt consistente, de 20%. Îți dorești să beneficiezi de serviciile pe care le achiziționezi.

Te asigurăm din start că nu se pune problema să pierzi banii investiți în abonamentele trimestriale.

Regulamentul ofertei de abonamente trimestriale care pot fi achiziționate până pe 18 decembrie prevede că, în cazul închiderii bazinului de înot, se suspendă automat valabilitatea abonamentelor pentru toată perioada în care bazinul este închis. Sumele investite în abonamentul trimestrial nu se restituie și abonamentul va fi reluat imediat după ridicarea restricțiilor și redeschiderea bazinului. 

Astfel, indiferent de evoluția pandemiei, nu vei pierde nicio zi din abonament.

 

Iată regulamentul ofertei de abonamente trimestriale care pot fi achiziționate în perioada noiembrie-decembrie 2020:

 

Trecem printr-o perioadă dificilă marcată de incertitudine și de multe temeri, în care avem nevoie mai mult ca oricând să avem grijă de sănătatea noastră, făcând mișcare și întărindu-ne imunitatea. 

Cu abonamentele trimestriale la bazinul Swimming Team Regie îți asiguri 3 luni de înot cu ședințe mai ieftine cu 20%.

Poți cumpăra abonamentul dorit până pe 18 decembrie 2020 și îl poți activa până cel târziu pe data de 4 ianuarie 2021.

 

Te așteptăm la bazin!

 

Sursa foto: Swimming Team

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830