Alaturi de instructorul de inot potrivit, orice copil poate deveni campion

Distribuie aceasta postare:

Cum oamenii nu sunt la fel, nici toti antrenorii nu sunt la fel de buni. Daca unii aleg sa studieze si sa se informeze constant, altii considera ca simpla practicare a acestui sport reprezinta totul. Unii se dedica in totalitate acestei meserii si trateaza fiecare sedinta de inot cu respect si profesionalism, iar altii sunt de parere ca simpla lor prezenta pe marginea bazinului este suficienta.

Cunoscand toate aceste informatii, am decis sa fim foarte selectivi in alegerea antrenorilor, astfel ca avem alaturi instructori dedicati, pregatiti sa transforme orice copil intr-un campion.

Cateva informatii relevante despre importanta instructorului de inot

Foarte multe persoane considera ca o persoana care a practicat inotul poate ajunge cu usurinta la statutul de antrenor de inot. Acest lucru este total eronat. Explicatia consta in faptul ca a fi instructor nu este egal cu a fi muncitor necalificat. Un instructor de inot este acea persoana care se bazeaza pe stiinta si studiu. Pentru a deveni un exemplu demn de urmat in randul celor mici, trebuie sa studiezi multi ani, sa ai cele mai bune cunostinte despre inot, sa cunosti informatii din pedagogie, psihologie si mai ales pregatire fizica.

In mod cert, pe langa cele mentionate, un antrenor cu adevarat eficient este cel care se remarca prin capacitatea de organizare si implicare.

Pentru ca rezultatele apar intotdeauna in urma unui plan bine organizat si a unui efort considerabil, antrenorul trebuie sa gandeasca si sa controleze tot acest intreg proces. Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca orice copil poate fi modelat in directia dorita atat timp cat se afla in grija unui antrenor capabil.

In cazul in care iti doresti ca cel mic sa se dezvolte intr-un mod armonios, sa deprinda abilitati demne de un adevarat inotator, sau de ce nu sa devina campion la polo sau inot, in mod cert are nevoie de un antrenor dedicat. La bazinul nostru, fiecare copil va invata toate cele 4 stiluri de inot (fluture, spate, craul, bras) care mai mult ca sigur ii vor fi de folos ori de cate ori ia contact cu apa.

In spatele unui club de inot renumit se afla antrenori de performanta

Stim cat de important este pentru un parinte sa se asigure ca cel mic este in siguranta si ca are alaturi un profesor cu adevarat implicat, astfel ca am decis sa oferim un discount de 50% parintilor care vor sa fie alaturi de cei mici la prima sedinta de inot pentru a urmari indeaproape cum se desfasoara antrenamentele. In felul acesta, poti discuta deschis cu antrenorul despre obiectivele pe care micutul tau le are si despre planul pe care acesta il va urma pentru atingerea scopului propus.

Asadar, incurajam fiecare parinte sa urmareasca indeaproape progresele copilului pentru ca acestea vor fi vizibile de la o sedinta la alta. Explicatia consta in faptul ca un antrenor bun poate transforma inotul intr-o activitate distractiva, usor de practicat si nu in ultimul rand, una care sa aduca satisfactie atat parintilor, cat si copiilor.

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830