Antrenamente pentru triatlon, cu Swimming Team

Distribuie aceasta postare:

triatlon

Stim cu totii ca, pentru a avea o minte sanatoasa intr-un un corp sanatos, avem nevoie in primul rand de un stil de viata sanatos. Asta inseamna gestionarea stresului, o alimentatie adecvata, miscare si sport. Si inotul, care este activitatea noastra de baza la Swimming Team, este doar un element din ceea ce ar trebui sa fie un sistem care sa le asigure copiilor si adultilor o sanatate puternica.

Tocmai din acest motiv, incepand din luna mai 2018, oferim la Clubul Swimming Team si servicii de antrenamente pentru triatlon, avand in vedere ca tot mai multe persoane sunt interesate de aceste competitii.

 

Ce este triatlonul?

 

Triatlonul este un concurs sportiv aparut in anii `70, in cadrul caruia aceiasi concurenti participa la 3 probe diferite, – inot, ciclism si alergare, – fara sa ia pauza intre probe.

Prima competitie de triatlon s-a desfasurat in 1974 in San Diego. 4 ani mai tarziu, in 1978, pe insula Oahu din Hawaii, avea loc primul concurs mare de triatlon, Ironman Triathlon. Ulterior, concursul a fost mutat la Kona, pe Insula Mare din Hawaii. De atunci, competitia de la Kona se considera campionatul mondial oficial Ironman.

Incepand din anul 2000, cand s-au desfasurat Jocurile Olimpice de la Sydney, triatlonul este un sport olimpic.

 

Triatlonul te ajuta sa-ti depasesti limitele

 

Competitiile pot fi pe distante scurte sau lungi, variind intre distanta Sprint (750 m inot – 20 km bicicleta – 5 km alergare) si Ironman (3,8 km inot – 180 km bicicleta – 42,2 km alergare).

Persoanele care practica deja triatlonul stiu ca aceste competitii sunt adevarate provocari care te ajuta sa iti depasesti limitele de fiecare data.

La finalul celor 3 probe, dupa ce ti-ai invins tentatia de a ceda, dupa ce ai depus toate eforturile si toata perseverenta de care esti in stare, te simti cu adevarat invingator!

 

Am deschis inscrierile pentru antrenamentele de triatlon la Swimming Team!

 

Daca tu sau copilul tau va doriti sa va antrenati pentru triatlon, fie pentru a participa la competitii, fie pentru a va asigura un stil de viata sanatos practicand, in egala masura inotul, ciclismul si alergarea, va asteptam cu drag la antrenamentele pe care vom incepe sa le organizam in perioada urmatoare.

Asadar, daca esti interesat de antrenamentele pentru triatlon, completeaza ACEST FORMULAR.

Asteptam raspunsurile pana pe 30 aprilie, apoi vom face grupele pentru antrenamente. Astfel, in functie de raspunsurile pe care le vom primi, te vom anunta, dupa minivacanta de 1 Mai, toate detaliile privind antrenamentele.

Avem convingerea ca fiecare persoana care va alege sa se antreneze pentru triatlon va castiga enorm deoarece isi va depasi constant limitele, va simti o incredere in sine mai mare, mai mult curaj, mai multa determinare si perseverenta si, desigur, o sanatate mai puternica!

 

 

Sursa foto: Pixabay

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830