Cauti un antrenor personal pentru inot in Bucuresti?

Distribuie aceasta postare:

Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate: persoanelor care au suferit un accident atat din punct de vedere muscular cat si fizic (deficiente ale coloanei vertebrale, postura , luxatii sau entorse, refacere musculara), copiilor cu varsta cuprinsa intre (0,6 luni si 6 ani) care au probleme de adaptabilitate sunt introvertiti sau au imunitatea scazuta copiilor care vor o evolutie mai rapida a aptitudinilor dezvoltate de acest sport persoanelor care vor sa se perfectioneze copiilor care vor sa faca performanta in acest domeniu .

 

Pentru Catalin inotul inseamna performanta si relaxare , ceea ce transmite si cursantilor sai. Dupa 10 ani de mediul acvatic reuseste sa induca fiecarui cursant dorinta de relaxare prin inot si asta datorita experientei acumulate in tot acest timp.

A coordonat miscarile copiilor de 6 luni dar si a adolescentilor dornici de relaxare. Pentru ca are o experienta vasta in acest domeniu, Catalin reuseste sa responsabilizeze fiecare cursant indiferent de varsta, prin abilitatile lui de profesor, coordonator si antrenor.

Catalin transmite dorinta de evolutie si de performanta prin modalitatea lui de a face sa iti doresti sa vrei mai mult de la tine.

Vizioneaza aici interviul complet.

Clubul are si o echipa formata din (3 antrenori , 6 instructori si 4 voluntari) formata din:

  • Antrenori: Catalin Miron, Petrescu Andrei, Calarasu Gabriel.
  • Instructori: Iudean Razvan, Turtoi Alexandru.

Fiecare dintre ei se poate ocupa de unul sau mai multi copii pentru initiere sau performanta si au experienta in ceea ce fac mai ales cu cei mici, dar nu numai.

 

Puteti beneficia de aceste serviicii achizitionand abonamentele de la receptia fiecarei locatii.

Locatiile le gasiti aici

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830