18 sportivi Swimming Team s-au antrenat in cantonament la Targoviste

Distribuie aceasta postare:

Cantonament Targoviste

Luna februarie 2018 este una foarte plina pentru echipa Swimming Team. In paralel cu Tabara de schi Swimming Team, s-a desfasurat si cantonamentul nostru la Targoviste.
Mai exact, 18 copii din grupele de performanta s-au antrenat zi de zi, in perioada 3-9 februarie 2018 la bazinul din cadrul Complexului Turistic de Natatie din Targoviste, fiind cazati la hotelul Valahia.
Bazinul ales pentru desfasurarea cantonamentului este un bazin cu o lungime de 50 metri, dotat cu blocstarturi, permitandu-le sportivilor si antrenorilor sa exerseze foarte multe aspecte.
Sportivii au fost insotiti de antrenorii Swimming Team Andrei Petrescu si Dan Gemanoiu, care i-au ghidat pas cu pas, ajutandu-i sa profite de acest prilej pentru a obtine o imbunatatire a tehnicilor de inot si, implicit, a rezultatelor.
Credem ca prin efort si dedicare, prin implicare si pasiune, sportivii pot obtine rezultatele dorite si pot face performanta.
Mai mult, dincolo de dezvoltarea muschilor si de intarirea sanatatii si a sistemului imunitar, inotul dezvolta mult latura psihosociala a copiilor, considera antrenorul Dan Gemanoiu.
Chiar daca antrenorii si copiii si-au dedicat majoritatea timpului antrenamentelor de inot, asta nu inseamna ca nu s-au bucurat de orasul in care s-au aflat timp de o saptamana, vizitand obiectivele turistice din Targoviste.

Te invitam sa vizionezi si un filmulet cu amintirile noastre din cantonamentul din Targoviste, din februarie 2018:

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830