Care sunt secretele rezultatelor  de exceptie obtinute de inotatorul David Popovici?

Distribuie aceasta postare:

„Asa cum cred eu, intai trebuie sa stabilesti un obiectiv, sa muncesti pentru a-l atinge, dar sa fii deschis sa inveti de la cei din jur. Sa nu crezi ca stii toate raspunsurile, sa apelezi la cei care se pricep mai bine decat tine cand ai nevoie de ajutor si sa inveti permanent din toate experientele, sa vrei sa evoluezi toata viata. Asa vei ajunge cel mai bun, a transmis inotatorul.

O dovada vie de ambitie, perseverenta si motivatie cat cuprinde, asa ar putea fi descris David Popovici, dublu campion european si mondial in 2022, la proba 100 si 200m liber.

Iata care sunt secretele din spatele rezultatelor de exceptie pe care inotatorul le-a obtinut la doar 17 ani?

  1. Consecvent si intotdeauna atent la detalii

Conform antrenorului sezationalului inotator, David Popovici poate fi descris ca o combinatie incredibila intre consecventa si atentie la detalii.

  • Munca intensa

Succesul nu poate fi atins usor, tocmai de aceea, in spatele rezultatelor se afla ore intregi de munca si implicare.

  • Gandirea pozitiva

Gandirea pozitiva este un aspect comun pe care campionii il detin, indiferent de sport. Fiecare competitie trebuie privita cu entuziasm si mult pozitivism. Astfel, succesul este pe jumatate atins.

  • Incredere in propria pregatire

Sunt competitii la care participantii au acelasi nivel de pregatire, iar in cazul acesta, increderea in propriile forte este cea care poate face diferenta!

  • Competitivitatea

David Popovici a dat dovada de competitivitate la fiecare medalie castigata. O calitate esentiala pentru orice inotatot!

  • Pasiunea

Nu te poti mandri niciodata cu rezultate de exceptie daca pasiunea nu exista.

Swimming Team – O echipa de oameni dedicati care incearca sa le insufle cursantilor abilitati demne de adevarati campioni

David Popovici este un exemplu pentru noi toti, in special pentru cursantii Swimming Team care practica inotul de performanta. Incercam sa le impartasim celor mici iubirea pentru inot inca de la prima sedinta. Setam o gandire pozitiva, eliminam teama de esec si muncim intens pentru a obtine rezultate multumitoare.

La Swimming Tema, inotul nu este privit ca un simplu sport, ci ca un stil de viata!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830