Doua zile, 2 cupe si 28 de distinctii pentru sportivii Swimming Team!

Distribuie aceasta postare:

concurs brasov

Atunci cand exista implicare, pasiune si munca asidua constanta, rezultatele nu intarzie sa apara!

Ne-am convins o data in plus de acest lucru (daca mai era nevoie J ) weekendul trecut, pe 29 si 30 aprilie 2017, cand sportivii clubului de inot Swimming Team au participat la doua competitii nationale de inot.

A fost un tur de forta pentru sportivi si pentru antrenorul care ii ghideaza, Andrei Petrescu, dar rezultatele bune ne arata ca a meritat efortul!

Dar, sa le luam pe rand.

 

Cupa Hyperion, 29 aprilie, Brasov

 

Sambata, pe 29 aprilie, am mers la Brasov, unde 6 inotatori de la clubul Swimming Team au participat la Cupa Hyperion, concurs destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, care s-a desfasurat la Bazinul Olimpic Brasov.

La Cupa Hyperion, echipa noastra a castigat 5 medalii de aur, 5 medalii de argint, 2 medalii de bronz si 2 cupe.

 

Iata lista sportivilor Swimming Team si distinctiile pe care le-au castigat la Cupa Hyperion de la Brasov, pe 29 aprilie 2017:

 

  • Petrescu Victor: medalie aur proba 50m Fluture, medalie aur 50m Spate, medalie argint 50m Bras, medalie bronz 50m Craul
  • Pintilie Alessia: medalie aur proba 50m Fluture, medalie aur 50m Spate, medalie aur 50m Bras, medalie argint 50m Craul
  • Bonta Ayana: medalie argint proba 50m Fluture, medalie argint 50m Bras, medalie bronz 50m Craul
  • Constantin Amalia: medalie argint proba 50m Fluture, medalie bronz 50m Bras
  • Cupe: Petrescu Victor si Pintilie Alessia

 

 

Cupa Lalelelor, 30 aprilie, Pitesti

 

In ziua urmatoare, duminica, 30 aprilie, am plecat la Pitesti, unde 8 sportivi din clubul nostru au participat la Cupa Lalelelor, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani care practica inotul de performanta. Concursul a avut loc la Bazinul Olimpic Pitesti.

La finalul Cupei Lalelelor, 5 sportivi antrenati de Andrei Petrescu au urcat pe podium castigand 11 medalii de argint si 3 medalii de bronz.

 

Iata lista sportivilor Swimming Team si distinctiile pe care le-au castigat la Cupa Lalelelor de la Pitesti, pe 30 aprilie 2017:

 

  • Petrescu Victor: medalie argint proba 50m Fluture, medalie argint 50m Spate, medalie argint 50m Bras
  • Pintilie Alessia: medalie argint proba 50m Fluture, medalie argint 50m Spate, medalie argint 50m Bras, medalie argint 50m Craul
  • Ion Vlad Cosmin: medalie bronz 50m Bras, medalie bronz 50m Craul
  • Nae Teodor Patrick: medalie argint 50m Bras
  • Iorga Maria: medalie argint proba 50m Fluture, medalie bronz 50m Spate, medalie argint 50m Bras, medalie argint 50m Craul

 

 

Antrenorul Andrei Petrescu spune ce i-a ajutat pe copii sa castige medalii

 

Iata ce spune despre cele doua competitii la care au participat la finele lunii aprilie antrenorul care lucreaza constant cu copiii castigatori: „Am concurat relaxati. Ne pregatim in continuare sa fim din ce in ce mai buni. Avem grupe de varsta intre 7 si 13 ani”.

Potrivit lui Andrei Petrescu, ambitia este foarte importanta pentru rezultatele echipei. „Atacam fiecare competitie, fiecare procedeu cu curaj si motivatie. Ambitia defineste caracterul echipei”, spune antrenorul.

Si, daca iti doresti sa stii ce anume i-a ajutat pe copiii inotatori sa castige acele medalii, Andrei ne spune reteta succesului. „Creativitate, pasiune, implicare, iubire si atentie” – acestea sunt ingredientele care conduc la rezultate extraordinare!

Andrei Petrescu va continua sa lucreze cu copiii si sa participe si la alte competitii, pentru a-i ajuta pe sportivi sa obtina cele mai bune rezultate de care sunt capabili.

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830