Cursuri de inot pentru copii si adulti la bazinul Dinamo

Distribuie aceasta postare:

Bazin Dinamo

Copiii si adultii care doresc sa invete sa inoate la un bazin din centrul Capitalei sunt asteptati la orele de inot pe care Clubul de Inot Swimming Team le organizeaza la bazinul Dinamo.
Astfel, daca esti in cautarea unui bazin modern, situat intr-o zona usor accesibila cu mijloacele de transport in comun (metrou, RATB), bazinul acoperit „Tolea Grintescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo este cea mai buna alegere.
Antrenorii de inot Swimming Team sunt prezenti la bazinul Dinamo din Bucuresti pentru a-i insoti pe cursanti, cu rabdare si deschidere, in procesul invatarii miscarilor corecte de inot.
In functie de zi si de pregatirea cursantilor, acestia au acces la 2 bazine de inot: bazinul mic, avand o dimensiune 25×12,5 m, si bazinul mare, cu o dimensiune de 50×25 m.
Complexul olimpic de natatie „Tolea Grintescu” a fost inaugurat in noiembrie 2014, dupa ce lucrarile de constructie au durat 6 ani. Investitia totala in complexul de natatia s-a cifrat la aproximativ 10 milioane de euro.
Bazinul este dotat cu dusuri, vestiare si uscatoare de par, astfel incat cursantii sa beneficieze de cele mai bune conditii inainte si dupa cursurile de inot.

Parintii care aleg antrenorii Swimming Team pentru a-i invata pe copiii lor sa inoate sunt multumiti, deoarece:
Copiii au un confort emotional: instructorii nostri nu ridica tonul si vorbesc intotdeauna calm.
Se simt in siguranta: instructorii Swimming Team se afla in apa, alaturi de copii.
La inceputul orei, se face o incalzire adecvata, astfel incat sa se evite eventualele accidentari si entorse.
Copilul invata in joaca, bucurandu-se si distrandu-se impreuna cu antrenorii si colegii de grupa.
Parintii primesc feedback personalizat privind evolutia copilului, pentru a sti exact ce progrese a facut.
Copiii invata sa inoate corect de la inceput, datorita faptului ca nu folosim colace, ci doar aripioare si bastonase, pentru a obisnui corpul cu pozitia orizontala specifica inotului.

In ceea ce priveste adultii care vor sa invete sa inoate, toti cei care ne-au ales pana acum ca antrenori de inot si-au depasit temerile, au invatat miscarile specifice inotului si au ajuns sa se simta in siguranta in bazin.

Cum ajungi la bazinul Dinamo pentru cursul de inot

Accesul la bazinul acoperit „Tolea Grintescu” din cadrul complexului Dinamo este foarte facil. Bazinul Dinamo este situat in apropiere de Piata Victoriei, la intersectia Bulevardului Stefan cel Mare cu strazile Barbu Vacarescu si Tunari.
Zona este accesibila pentru persoanele care vin cu urmatoarele mijloace de transport in comun:
Metrou: Statia Stefan cel Mare
Tramvai: 1, 5, 46
RATB: 335, 330, 135

Preturile cursurilor de inot pe care le organizam la bazinul Dinamo

Preturile pentru cursurile de initiere inot pentru copii la bazinul Dinamo pornesc de la 200 de lei/luna. In ceea ce priveste cursurile de initiere inot pentru adulti la bazinul Dinamo, acestea pleaca de la 250 de lei/luna.

La Swimming Team, ai posibilitatea sa testezi inainte sa dai banii pe abonament. Pentru a te convinge ca un curs de inot la bazinul Dinamo, impreuna cu instructorii Swimming Team este cea mai potrivita alegere, te invitam la o sedinta de inot cu 50% reducere, in care vei vedea tot ce se intampla in timpul orei de inot si vei observa cum te simti in compania noastra.
Pentru a beneficia de sedinta de inot la jumatate de pret la bazinul Dinamo, completeaza formularul cu datele tale de contact de pe prima pagina a site-ului, iar noi te vom suna in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Invata si distreaza-te alaturi de noi!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830