Cursuri de inot pentru copii si adulti la bazinul Wellness Militari Residence

Distribuie aceasta postare:

Wellness Militari Residence

Cursuri de inot pentru copii si adulti la bazinul Wellness Militari Residence

 

 

Iti doresti sa inveti sa inoti sau vrei ca al tau copil sa urmeze un curs de inot, in conditii bune, insotiti de antrenori cu rabdare si empatie, in zona Militari? Atunci, te asteptam la cursurile de inot pe care le organizam la bazinul Wellness Militari Residence. Bazinul este situat pe str. Rezervelor nr. 72, comuna Rosu, judetul Ilfov.

Piscina din cadrul Wellness Militari Residence are o suprafata de 800 mp, existand si 2 piscine speciale pentru copii unde apa este tratata si filtrata in mod special pentru a proteja pielea sensibila a copilasilor.

De altfel, la bazinul Wellness Militari Residence organizam si ore de inot pentru bebelusi. Specialistii recomanda orele de inot pentru copii de la cele mai fragede varste, fiind binecunoscut faptul ca inotul dezvolta abilitati precum atentia, coordonarea si concentrarea, relaxandu-i, in acelasi timp, pe micuti.

 

Parintii care i-au ales pe instructorii Swimming Team pentru a-i invata pe copiii lor sa inoate sunt multumiti din urmatoarele motive:

  1. Copiii au tot confortul emotional de care au nevoie. Instructorii nostri nu ridica tonul si vorbesc intotdeauna calm.
  2. Cei mici se simt in siguranta, datorita faptului ca instructorii Swimming Team intra in apa, impreuna cu ei.
  3. La inceputul orei de inot, facem incalzirea, pentru a evita eventualele accidentari.
  4. Copiii se bucura si se distreaza impreuna cu antrenorii si colegii din grupa de inot.
  5. Parintii primesc feedback personalizat privind evolutia copilului, astfel incat vei sti exact ce progrese a facut.
  6. Ii ajutam pe copii sa invete sa inoate corect de la bun inceput. De aceea, nu folosim colace, ci doar aripioare si bastonase, pentru a obisnui corpul cu pozitia orizontala specifica inotului.

 

Iar daca vrei tu, ca adult, sa vii la cursul de initere inot, iti putem spune inca de pe acum ca toti adultii care ne-au ales ca instructori de inot si-au depasit rapid frica de apa, au invatat miscarile specifice inotului si acum inoata relaxati in cele 4 stiluri de inot consacrate (Craul, Bras, Spate si Fluture).

 

Cum ajungi la bazinul Wellness Militari Residence cu transportul in comun

Pentru a ajunge la bazinul Wellness Militari Residence cu mijloacele de transport in comun, poti merge cu autobuzele 178 si 138.

 

Preturile cursurilor de inot pe care le organizam la bazinul Wellness Militari Residence

Preturile pentru abonamentele lunare pentru cursurile de initiere inot pentru copii la bazinul Wellness Militari Residence pleaca de la 200 de lei/luna. Iar abonamentele la cursurile de initiere inot pentru adulti la bazinul Wellness Militari Residence au un pret incepand cu 250 de lei/luna.

Iar in ceea ce priveste abonamentele pentru inot bebelusi, preturile pornesc de la 450 de lei pe luna.

 

Daca ceea ce ai citit pana acum iti suna bine, te poti gandi chiar sa vii la o sedinta de inot la bazinul Wellness Militari Residence cu 50% reducere. Nu trebuie sa-ti cumperi abonament pentru aceasta sedinta si ai avantajul de a vedea cu ochii tai ce se intampla in timpul orei de inot, pentru a observa cum te simti si daca este o alegere buna pentru tine.

Beneficiaza de sedinta de inot la jumatate de pret cu antrenorii Swimming Team, la bazinul Wellness Militari Residence completand formularul cu datele tale de contact de pe prima pagina a site-ului. Noi te vom suna in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

 

Invata si distreaza-te impreuna cu noi!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830