Cursuri de inot pentru copii si adulti la bazinul Sportul Studentesc

Distribuie aceasta postare:

Bazinul Sportul Studentesc

Daca iti doresti sa inveti sa inoti sau te gandesti cat de benefic este inotul pentru copilul tau, te asteptam la cursurile de initiere inot pe care le organizam la bazinul Sportul Studentesc, din cadrul Complexului Sportiv Sportul Studentesc, situat in zona Regie – Grozavesti – Crangasi. Astfel, daca lucrezi sau locuiesti in aceste zone din Bucuresti, precum si in cartierul Giulesti, vei ajunge foarte usor la cursurile noastre de inot.

Incepand din toamna anului 2016, bazinul Sportul Studentesc este sediul central al Clubului de Inot Swimming Team, format dintr-o echipa tanara, serioasa si motivata.

Antrenorii Swimming Team sunt prezent la acest bazin pe parcursul intregii zile, 7 zile din 7, pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa invete sa inoate sa dobandeasca abilitatile necesare.

Apa la bazinul Sportul Studentesc este intotdeauna curata, iar temperatura ei nu scade sub 28 de grade Celsius si nu depaseste 30 de grade, pentru a fi confortabila atat pentru copii, cat si pentru adulti.

 

Parintii care aleg antrenorii Swimming Team pentru a-i invata pe copiii lor sa inoate sunt multumiti deoarece:

  1. Copiii se bucura de confort emotional: instructorii nostri nu ridica tonul si vorbesc intotdeauna calm.
  2. Se simt in siguranta: instructorii Swimming Team se afla in apa, alaturi de copii.
  3. La inceputul orei de inot, se face incalzirea, astfel incat sa se evite eventualele accidentari si entorse.
  4. Micutul se bucura si se distreaza impreuna cu antrenorii si colegii de grupa.
  5. Parintii primesc feedback personalizat privind evolutia copilului, astfel incat vei sti exact ce progrese a facut.
  6. Noi ii ajutam pe copii sa invete sa inoate corect de la bun inceput. De aceea, nu folosim colace, ci doar aripioare si bastonase, pentru a obisnui corpul cu pozitia orizontala specifica inotului.

 

Daca observi ca celui mic ii place inotul in mod deosebit si ca isi doreste mai mult, il poti aduce in grupa de sportivi de performanta Swimming Team. Pana la finalul lunii septembrie 2017, organizam selectie pentru grupele noastre de performanta.

In ceea ce priveste adultii care vor sa invete sa inoate, toti cei care ne-au calcat pragul pana acum si-au depasit teama de apa si, treptat, au invatat miscarile specifice inotului si au ajuns sa se simta in siguranta in bazin.

 

Poti ajunge foarte usor la bazinul Sportul Studentesc cu urmatoarele mijloace de transport in comun:

 

Metrou: statiile Crangasi, Grozavesti, Petrache Poenaru

Autobuze: 601, 105, 162, 163, 178

Tramvai: 41

 

Bazinul Sportul Studentesc dispune de parcare proprie, astfel, incat, daca vii cu autoturismul personal, ai unde sa-l parchezi.

 

Preturile cursurilor de inot pe care le organizam la bazinul Sportul Studentesc

 

Preturile pentru abonamentele lunare pentru cursurile de initiere inot pentru copii la bazinul Sportul Studentesc pornesc de la 190 de lei/luna. In acelasi timp, pretul pentru abonamentele la cursurile de initiere inot pentru adulti la bazinul Sportul Studentesc pleaca de la 240 de lei/luna.

Daca stii deja sa inoti, poti sa vii la bazinul Sportul Studentesc pentru inot de agrement, la preturi incepand de la 150 de lei/luna.

Studentii beneficiaza de un discount de 10% din preturile abonamentelor.

De asemenea, la bazinul Sportul Studentesc organizam ore de Aqua Gym, tarifele pornind de la 120 de lei pe luna.

 

Pana sa te hotarasti sa faci un abonament la Swimming Team, te invitam sa vezi cu ochii tai ce se intampla si cum te simti in timpul unei ore de inot, in cadrul unei sedinte de inot cu 50% reducere.

Pentru a beneficia de sedinta de inot la jumatate de pret la bazinul Sportul Studentesc, completeaza formularul cu datele tale de contact de pe prima pagina a site-ului, iar noi te vom suna in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

 

 

Invata si distreaza-te impreuna cu noi!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830