Cursuri de inot pentru copii si adulti la bazinul Steaua

Distribuie aceasta postare:

Bazin Steaua

Iti doresti sa inveti sa inoti sau copilul tau sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a se descurca de minune in apa si locuiesti in zona Ghencea, Militari, Drumul Tabere sau 13 Septembrie? Te asteptam  la cursurile de initiere inot pe care le organizam la bazinul Steaua, din cadrul Complexului Sportiv Steaua, situat pe Bulevardul Ghencea nr. 35, sector 6, Bucuresti.

In cadrul complexului sportiv din Ghencea, este un bazin de inot pentru competitiile de polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adancime de 2,3 metri, si un bazin pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adancime variabila intre 1,2 si 1,8 metri. Complexul dispune si de o tribuna de 400 de locuri si de vestiare.

 

Daca iti doresti sa-l duci pe copilul tau la un curs de inot la bazinul Steaua, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre lucrurile care sunt importante pentru antrenorii Swimming Team:

  1. Copiii beneficiaza de confort emotional: instructorii nostri nu ridica tonul si vorbesc intotdeauna calm.
  2. Cu noi, micutii se simt in siguranta: instructorii Swimming Team se afla in apa, alaturi de copii.
  3. La inceputul fiecarei lectii de inot, facem incalzirea, astfel incat sa evitam posibile accidentari.
  4. Copilasii invata in joaca se bucura si se distreaza impreuna cu antrenorii si colegii de grupa.
  5. Parintii sunt la curent cu evolutia copilului, deoarece le oferim feedback personalizat.
  6. Ii ajutam pe copii sa invete sa inoate corect de la inceput: nu folosim colace, ci doar aripioare si bastonase, pentru a obisnui corpul cu pozitia orizontala specifica inotului.

 

Iar daca si tu iti doresti sa inveti sa inoti, te invitam sa vii fara nicio retinere la bazinul Steaua, unde instructorii nostri te vor insoti in procesul invatarii miscarilor corecte de inot in 4 stiluri (Craul, Bras, Fluture, Spate). Toti adultii care ne-au ales ca instructori de inot si-au depasit frica de apa si acum inoata cu placere, simtindu-se in siguranta in bazin.

 

Cum ajungi la bazinul Steaua cu transportul in comun:

 

Pentru a ajunge la bazinul Steaua cu transportul public, coboara la statia RATB „Ghencea”, folosind urmatoarele mijloace de transport:

 

Autobuze: 126, 185, 221, 222, 302, 408, 427, 428, 453

Tramvai: 41, 47

 

Preturile cursurilor de inot pe care le organizam la bazinul Steaua

Preturile pentru abonamentele lunare pentru cursurile de initiere inot pentru copii la bazinul Steaua pornesc de la 180 de lei/luna. Abonamentele la cursurile de initiere inot pentru adulti la bazinul Sportul Studentesc costa de la 220 de lei/luna.

 

La Swimming Team, nu trebuie sa iti cumperi abonament daca nu ai convingerea ca un curs de iniere inot impreuna cu noi la bazinul Steaua, pentru un copil sau pentru un adult, este ce mai buna alegere. Si iti oferim ocazia sa testezi, sa vezi ce se intampla in timpul orei de inot si sa te hotarasti, in cadrul unei sedinte de inot cu 50% reducere.

Pentru a beneficia de sedinta de inot la jumatate de pret la bazinul Steaua, din zona Ghencea, completeaza formularul cu datele tale de contact de pe prima pagina a site-ului, iar noi te vom suna in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile si pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari.

 

Invata si distreaza-te impreuna cu noi!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830