Despre noi

Swimming Team

Swimming Team este un club de inot cu antrenori profesionisti care ii ajuta atat pe copii, cat si pe adulti sa invete sa inoate.

Pentru a transmite mai departe pasiunea noastra fata de inot, desfasuram cursuri de initiere sau perfectionare la bazinul Sportul Studentesc, din zona Regie

Clubul de inot Swimming Team a fost infiintat in anul 2011 de catre Catalin Miron, absolvent al Universitatii de Educatie Fizica si Sport, care iubeste copiii si mediul acvatic. Echipa noastra a crescut constant si numara acum 15 instructori și antrenori de Inot care îți sunt la dispoziție și te ajuta sa înveți înotul ca pe o joaca distractiva!
Toti instructorii folosesc aceleasi etape si exercitii cu ajutorul carora fiecare persoana incepatoare se acomodeaza mai intai cu apa, apoi insuseste treptat miscarile si respiratia specifice inotului pana ajunge sa inoate corect in 4 stiluri.

Cursuri

Alatura-te unuia dintre ei pentru a face inot la cel mai inalt nivel:

Cursuri Initiere Copii

La Swimming Team, insotim copii si mai mici si mai mari in procesul de invatare a miscarilor specifice inotului.

Cursuri Initiere Adulti

Adultii au mai multe temeri legate de ce li se poate intampla in apa, iar acestea ii impiedica sa vina la prima ora de inot.

Cursuri Inot de Performanta

Performanta la inot este definita ca fiind un cumul de rezultate deosebite pe care le obtinem in mediul acvatic.

Cursuri Initiere Copii

La Swimming Team, insotim copii si mai mici si mai mari in procesul de invatare a miscarilor specifice inotului. Desigur, ne ocupam de fiecare categorie de varsta, tinand cont de nevoile acestora: bebelusi, copii mici (1 an – 3 ani), copii de 3-4 ani, copii peste varsta de 5 ani.

Urmand cursurile fiecare copil deprinde in mod natural calitatile si abilitatile unei persoane independente si puternice cum ar fi: abilitatea de a supravietui in apa, incredere in sine, responsabilitate, curaj.

Cursuri Initiere Adulti

Adultii au mai multe temeri legate de ce li se poate intampla in apa, iar acestea ii impiedica sa vina la prima ora de inot. Antrenorii Swimming Team ii ajuta sa treaca peste acestea cu rabdare si reusesc prin profesionalism sa ii acomodeze pe cursanti cu mediul acvatic incet si cu grija. Toti adultii care vin la bazin vad ca toate exercitiile pe care le fac sub indrumarea noastra ii ajuta sa se simta confortabil in apa. Majoritatea regreta ca au amanat atat de mult si nu au venit mai devreme sa invete sa inoate.

Cursuri de Performanta

Performanta la inot este definita ca fiind un cumul de rezultate deosebite pe care le obtinem in mediul acvatic.  Performanta se poate numi atunci cand un individ isi impinge limitele de functionabilitate a organismului la efort maxim, de auto-depasire, ascendenta , evolutie , progres continuu.

Noi stim deja ca fiecare sportiv este diferit si de aceea nu cream tipare, ci ne dorim ca fiecare din cei pe care ii pregatim sa aibe o crestere si o dezvoltare unica si completa in ceea ce il priveste pe el ca individ, dar si ca sportiv.

Nu uita, daca vrei sa mergi pe acest drum trebuie sa faci acelasi efort zilnic, dar cu un grad de motivare de a parcurge acea distanta mai bine si mai progresiv in fiecare zi . Lupta este cu tine insuti si cu capatul celalalt al bazinului: vrei sa ajungi repede intr-un timp scurt, de a te antrena si a fi cel mai bun dintre toti, de a obtine cronometrul cel mai bun. In momentul in care ajungi la cel mai bun cronometru al tau esti pregatit pentru debutul in performanta. Aici suntem noi , echipa Swimming Team pentru a te indruma sa ajungi din ce in ce mai bun.

Antrenorii Clubului Sportiv Swimming Team

Alatura-te unuia dintre ei pentru a face inot la cel mai inalt nivel:

Andrei

”Trebuie sa te antrenezi asa cum iti doresti sa concurezi – tehnic, inteligent si rapid.” 

Anca

“Nu ceea ce ești te limitează, ci cine crezi că nu ești.”

Cristi

“Lupta pentru progres, nu pentru perfectiune”

Despre noi

Swimming-Team-2.png
Rulează videoul
0

+

Ani de experienta
170

+

Cursanti fericiti
0

+

Antrenori profesionisti

Valorile noastre

Prin tot ceea ce facem si oferim, ne dorim sa le transmitem si cursantilor nostri pasiunea noastra pentru inot, precum si alegerea unui stil de viata sanatos.

De asemenea, ne-am propus ca tot mai multe persoane sa-si dezvolte mentalitatea de invingator pentru a simti, la un moment dat, satisfactia reusitei. Stim ca increderea in sine, curajul si forta interioara pe care le dobandeste un cursant in timp ce invata sa inoate ii formeaza caracterul si ii schimba viata in bine.

Pentru noi este important sa oferim seriozitate, implicare, sustinere si comunicare permanenta.

Obiectivele noastre

Scopul nostru este sa ajutam cat mai multe persoane sa invete sa inoate cu ajutorul unor antrenori atenti, simtind o sustinere permanenta.

De asemenea, ne dorim sa ne marim echipa de inot de performanta, astfel incat inotatorii Swimming Team sa participe cu rezultate bune la urmatoarele jocuri olimpice.

Invata si distreaza-te alaturi de noi!

0799 983 830