Antrenament și distracție, bilanțul Taberei de Schi Swimming Team 2020

Distribuie aceasta postare:

Distracție, vacanță la munte și multă mișcare! Așa a fost pentru noi și pentru participanți Tabăra de Schi Swimming Team din acest an, desfășurată în intervalul 6-12 ianuarie 2020. În fiecare an, petrecem o săptămână la munte, în stațiunea Straja, alături de persoanele care vor să învețe să schieze sau să-și perfecționeze tehnica de schi.

În acest an, 41 de persoane au participat în Tabăra de Schi, fiind însoțite și ghidate de antrenorii noștri Cristi, Cornel, Ștefan, Petrică și Cătălin.

Au fost două grupe: una de începatori și alta de avansați.

Începătorii au facut mari progrese, pornind de la a-și pune pentru prima dată schiurile în picioare și ajungând să stăpânească abilitatea de a schia. Pentru că suntem diferiți și procesul de învățare decurge diferit pentru fiecare participant, ca de fiecare dată, au fost persoane care s-au adaptat mai ușor și altele care s-au adaptat mai greu pe schiuri.

Momente amuzante

În fiecare dimineață, făceam împreună înviorarea, pentru a ne pregăti de antrenament. Totuși, exercițiile de înviorare s-au dovedit a fi mai ușoare pentru unii și ceva mai grele pentru adulti. 🙂

Una peste alta, a fost o săptămână în care ne-am și distrat și ne-am amuzat împreună. Camera nr. 3 s-a dovedit a fi cea mai vocală din toată tăbăra. Acest lucru le-a adus locatarilor pregătire suplimentară: au dorit să facă alte câteva mișcări în plus 🙂

În shimb, camera nr. 13 a fost cea mai ocupata și mai liniștită: a avut de strâns, în fiecare seară, telefoane, tablete și ceasuri, pentru ca toți participanții la tabără să poată dormi liniștiți și fără disturbări. Am remarcat fericirea la participanții A.A., A.G. și T.S.

Totodată, am avut o persoană care a schiat doar cu jumătate dintre haine, deoarece cealaltă jumătate au rămas acasă, în living, împachetate frumos, doar că nu au vrut să călătorească împreună cu stăpâna 🙂

Reușita a încununat efortul

Pârtia a fost primitoare pentru toată lumea în acest an, lăsându-se călcată de toți participanții din această tabără. Înghețată și rea dimineața, iar seara moale, udă și blândă, pârtia plângea după fiecare persoană care cădea pe jos. În același timp, zăpada era mereu la datorie pentru a-i ajuta pe fiecare în parte să învețe, lăsându-se călcată de toată lumea în picioare.

Cert este că fericirea s-a regăsit pe chipul tuturor participanților în tabăra noastră de schi când au început să urce cu schipass-ul și mai ales atunci când au simțit alunecarea. În acele momente, fiecare dintre ei erau foarte curajoși în a lua o decizie de a coborî în slalom, de a face o „cristianie” până la baza pârtiei și a aștepta cu nerăbdare pentru o nouă urcare.

Astfel, până la finalul Taberei de Schi, toate persoanele au învățat să schieze și, de acum încolo, se vor putea bucura în voie de acest minunat sport de iarnă de fiecare dată când vor avea ocazia.

Următoarea ocazie în care putem schia împreună din nou va fi la începutul anului viitor, în Tabăra de Schi Swimming Team 2021. Vom anunța toate detaliile în timp util, cu câteva luni înainte de tabără.

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830