Copilul tau isi doreste sa fie un invingator? Inscrie-l in grupa de performanta Swimming Team!

Distribuie aceasta postare:

Daca ai observat ca celui mic ii place foarte mult inotul, ca are rezultate bune si stii ca isi doreste mai mult, ii poti oferi ocazia sa faca parte din echipa de performanta Swimming Team!

Acum este cel mai potrivit moment, deoarece, in perioada 1 iunie – 30 septembrie 2017, antrenorii Clubului Sportiv Swimming Team organizeaza selectie pentru echipa de performanta.

 

Iata care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un copil pentru a intra in grupele de performanta Swimming Team:

 

  • Varsta cuprinsa intre 5 si 8 ani
  • Sa fi frecventat cursurile de inot in ultimele 4 luni
  • Sa poata parcurge distanta de 25m din toate cele patru procedee (Craul, Spate, Bras si Fluture) fara ajutorul materialelor sau al antrenorului
  • Sa aiba aviz de la medic ca este apt pentru efort fizic

 

Programul orelor de inot de performanta se va stabili impreuna cu antrenorul, tinand cont de programarile facute deja la bazinul din cadrul complexului sportiv Sportul Studentesc.

 

Stim ca fiecare sportiv este diferit si, din acest motiv, nu cream tipare, ci ne dorim ca fiecare copil pe care il pregatim sa simta cum creste si se dezvolta, in mod unic si complet, ca persoana, dar si ca sportiv.

Performanta se obtine atunci cand o persoana isi impinge limitele prin efort maxim, prin dedicare si cand simte ascendenta, evolutie si progres continuu.

Sportivii de performanta stiu ca cea mai grea lupta nu este cu apa si nici cu concurentii, ci este lupta cu tine insuti. Si asta invata si cei care fac inot de performanta cu Swimming Team.

Cu efort zilnic si cu motivatie de a obtine rezultate mai bune astazi decat ieri, copilul tau are toate sansele sa obtina cel mai bun timp al sau, sa faca inot de performanta, sa castige medalii si sa urce pe podium. Pe scurt, sa devina campion si sa guste victoria!

Antrenorii nostri Andrei, Daniel si Alexandru te asteapta sa li te alaturi, pentru a face inot la cel mai inalt nivel!

Pentru orice detalii legate de grupa de inot de performanta Swimming Team, suna la numarul de telefon 0799.983.830 sau scrie-ne un e-mail pe adresa contact@club-inot.ro.

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830