Idei de activitati in aer liber pentru copii in vacanta de vara

Distribuie aceasta postare:

Vacanta de vara este momentul ideal pentru ca cei mici sa se bucure de activitati in aer liber si sa se conecteze cu natura. In loc sa petreaca timp in fata ecranelor, copiii ar trebui incurajati sa iasa afara si sa buccure de soare, miscare si aer curat.

Noi, cei de la Swimming Team, pe langa cursurile de inot, organizam in fiecare an activitati interesante in natura, care sa ii ajute pe cei mici sa se bucure de miscare, sa socializeze, sa se incarce cu energie pozitiva si sa se apropie cat mai mult de natura. Asa ca venim si aici cu o serie de activitati care ar putea fi interesante pentru copii.

  1. Excursii in padure:

O excursie in padure poate fi privita ca pe o experienta atat educativa, cat si distracrtiva pentru copii. Incurajeaza-l pe cel mic sa descopera natura, sa invete informatii noi si interesante despre flora, fauna locala si sa exploreze trasee de drumetie uimitoare. In plus, puteti organiza un picnic in natura.

  • Tabara de vara

Tabara de vara este o optiune excelenta atat pentru copii, cat si pentru adulti, in vacanta de vara. Copiii au posibilitatea sa se implice intr-o multime de activitati distractive, educative si sa descopere locuri noi, iar parintii pot profita de acest lucru relaxandu-se. Tabara de vara ofera, de asemenea, sansa copiilor de a-si face prieteni noi, de a-si dezvolta abilitatile sociale si de a castiga incredere in propriile forte, incurajati de un mediu sigur, supervizat.

Pentru o experienta cu adevarat memorabila, tabara de vara este o optiune excelenta.

Daca vrei si tu sa participi la tabara de vara 2023, poti afla mai multe detalii aici.

  • O zi la plaja

Pentru un copil, nimic nu este mai frumos vara decat o zi petrecuta la plaja. Incurajeaza-l pe cel mic sa faca propriile castele de nisip, sa se joace in valuri, sa faca snorkeling sau sa se bucure pur si simplu de soare si de o plimbare pe nisip.

  • Activitati sportive in parc

Parcurile ofera o varietate de activitati sportive pentru copii, in vacanta de vara. Incurajeaza-i sa incerce diverse sporturi precum fotbal, baschet, ciclism, sau patinajul pe role. Organizati impreuna jocuri cu mingea sau mini-competitii intre copii pentru a-i mentine motivati si implicati.

  • Inot si cursuri de into

Inotul nu este doar o activitate distractivita, ci mai ales recomandata pentru dezvoltarea abilitatilor fizice si imbunatatirea starii de sanatate. Inscrie-l pe ce mic la cursuri de inot si ajuta-l sa se simta mai increzator si mai confortabil atunci cand este in mediul acvatic.

  • Drumetii pe munte

Pentru copiii mai mari si mai aventurosi, o drumetie pe munte poate fi o experienta uimitoare. Alege un traseu potrivit nivelului lor de pregatire si asigura-te ca beneficiaza de echipament adecvant. In timp ce admira peisajele spectaculoase, incurajeaza-l sa observe natura din jur, sa puna intrebari despre flora specifica si despre animalele salbatice care traiesc in zona.

Incurajeaza-ti copilul sa petreaca timp in aer liber. Acest lucru ii ajuta sa se dezvolte armonios, sa se conecteze cu natura, sa descopere lucruri si locuri noi, dar mai ales sa creeze amintiri pretioase!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830