Programul de inot SWIMSCHOOL: In 3 luni, copilul tau devine un inotator avansat

Distribuie aceasta postare:

oferta septembrie

Esti parinte si una dintre preocuparile tale este ca al tau copil sa fie sanatos, curajos si puternic! Sunt lucruri importante si pentru noi. Tocmai de aceea, in preajma inceperii noului an de invatamant, ne-am gandit sa ii oferim copilului tau un program pe parcursul caruia sa dobandeasca toate cele 3 calitati, plus abilitatea de a sti sa inoate, esentiala pentru supravietuire!

 

Am lansat programul SWIMSCHOOL!

 

Odata cu inceperea anului scolar, copiii care au intre 6 si 11 ani pot incepe si programul SWIMSCHOOL, care presupune sa faca ore de inot in timpul anului scolar impreuna cu Swimming Team.

 

Iata ce presupune in mod concret programul SWIMSCHOOL:

 

  • Vor participa copii cu varste cuprinse intre 6-11 ani
  • Cursurile de inot se vor desfasura in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, intre orele 10:00-12:00 si 14:00-16:00
  • Cursurile se desfasoara pe o perioada de 3 luni calendaristice
  • Grupa este de maxim 5 copii, cu varste intre 6-8 si intre 9-11 ani
  • Copilul tau va primi multa atentie din partea instructorului, pentru ca sa evolueze rapid de la nivelul de incepator in inot pana la avansat
  • Copilul tau va fi vedeta noastra: vom face fotografii si vom filma in timpul antrenamentelor. Si tu vei putea vedea performantele copilului pentru a te bucura de realizarile sale
  • Va primi diploma pentru fiecare nivel dobandit
  • Toti copiii care aleg acest program primesc un ghiozdan personalizat echipat pentru inot cu casca de inot, ochelari de inot, insigna si tricou
  • Cel mic va invata sa inoate si sa fie sigur pe el in viitor

 

Programul SWIMSCHOOL incepe pe data de 23 septembrie 2018 si investitia totala pentru cele 3 luni de program este de 1.350 lei.

Asadar, daca iti doresti ca si copilul tau sa se bucure de o evolutie rapida in tehnicile de inot, sa beneficieze de atentia speciala a instructorului intr-un grup de 5 copii, sa primeasca si ghiozdanul personalizat, grabeste-te sa-l inscrii trimitand un email la contact@club-inot.ro sau sunand la numarul de telefon 0799.983.830.

 

Invata si distreaza-te alaturi de noi!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830