Cursuri de înot pentru copii și părinți în același interval orar. 3 motive să alegi acest abonament

Distribuie aceasta postare:

Sursa foto: Swimming Team

Copiii sunt aduși la cursurile de înot de către adulți care îi așteaptă pe durata antrenamentelor. La solicitările venite din partea mai multor părinți, am decis ca, de la începutul lunii noiembrie, să oferim posibilitatea părinților care îi aduc pe copii să urmeze și ei, la rândul lor, un curs de înot.

Astfel, de la 1 noiembrie, părinții și copiii care vor să învețe să înoate la Bazinul Swimming Team Regie pot opta pentru a veni împreună la cursurile de înot, copilul pe culoarul destinat copiilor, iar adultul pe cel destinat adulților, care se desfășoară concomitent:

Sâmbăta și duminica, în intervalul orar 9:00-10:00

Odată cu lansarea acestui serviciu, în luna noiembrie, poți beneficia de o reducere specială de 10% la abonamentul la cursul de înot pentru copil și la cel pentru adult, în cadrul abonamentului special DOVLECEL. Pentru a beneficia de acest discount, cumpără abonamentul special DOVLECEL până cel târziu pe 9 noiembrie.

 

Iată 3 motive pentru care să alegi abonamentul DOVLECEL:

 

  1. Profiți de timpul în care copilul tău învață să înoate învățând și tu, la rândul tău, pe culoarul destinat adulților, mișcările corecte de înot sau perfecționându-ți tehnica de înot sub îndrumarea unui instructor.
  2. De multe ori, copiii se simt mai confortabil și sunt mai deschiși și mai cooperanți cu instructorul atunci când știu că unul dintre părinții lui se află în apropiere. Astfel, chiar dacă nu te afli pe același culoar cu copilul, el fiind în grupa de copii, știe că ești și tu în bazin și îl susții.
  3. Te asiguri că întărești imunitatea atât a copilului, cât și a ta, în sezonul rece. Copilul tău are nevoie de părinți sănătoși și energici pentru a se juca cu el și pentru a-l ajuta să se dezvolte frumos.

 

Dacă te-ai hotărât și vrei să profiți de reducerea lunii noiembrie, sună la recepția bazinului din Regie, la numărul de telefon 0799 983 830, și programează prima ședință, precizând că ai ales Abonamentul DOVLECEL.

 

Te așteptăm împreună cu cel mic la cursurile noastre de înot!

 

Sursa foto: Swimming Team

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830