Insigne speciale pentru copiii care fac inot la bazinul Sportul Studentesc

Distribuie aceasta postare:

insigne

Se stie ca cei mici invata cel mai usor si cel mai eficient prin joaca. Incepand cu luna octombrie, copiii care vin la cursurile de inot organizate de antrenorii Swimming Team la bazinul Sportul Studentesc primesc insigne speciale, in functie de nivelul la care se afla in ceea ce priveste performantele in inot.

Astfel, pentru ca orele de inot sa fie mai interesante si pentru ca cei mici sa fie si mai motivati sa invete tehnicile de inot, copiii care vin la bazinul Sportul Studentesc primesc una din urmatoarele 4 insigne cu animale marine:

 

Insigne cu broasca testoasa – pentru incepatori

Insigne cu caracatita – pentru copiii aflati la un nivel intermediar

Insigne cu delfin – pentru avansati

Insigne cu rechin – pentru copiii din grupa de performanta

 

 

Astfel, viteza de deplasare a animalelor marine reprezinta viteza cu care inoata copiii in functie de nivelul la care se afla in procesul invatarii sa inoate. Cu aceasta ocazie, copiii vor invata mai multe si despre animalele marine care sunt prezente pe insigna lor, dar si despre inot.

Mai mult, ne dorim ca aceste insigne sa-i motiveze pe copii sa se implice si sa depuna eforturi pentru a trece la nivelul urmator, de la „broasca testoasa” la „caracatita”, apoi sa urce pana la „delfin” si, daca isi doresc, sa treaca la nivelul de „rechin”.

Practic, fiecare etapa, fiecare noua insigna pe care o primeste copilul reprezinta o recunoastere a performantelor sale de catre antrenor si de catre clubul de inot Swimming Team. Este o recunoastere si o multumire pe termen scurt, caci rezultatele adevarate, care tin de performantele in apa si de dezvoltarea calitatilor umane cu siguranta se vor vedea pe termen lung.

Aceste insigne le vor primi toti copiii care isi fac abonamente noi la bazinul Sportul Studentesc, precum si cei care vin la bazinul nostru de mai mult timp, in functie de nivelul la care se afla.

In acest fel, ii ajutam pe copii sa transforme intregul proces de invatare a tehnicilor de inot intr-un joc amuzant cu animale marine!

 

insigne swimming team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830