Inotatorii de performanta nu fac pauza nici pe cod de vreme rea

Distribuie aceasta postare:

Gradinitele si scolile de stat din Bucuresti au fost inchise toata saptamana din cauza atentionarilor de ger, viscol si ninsori. Unii copii au stat mai mult in casa, in timp ce altii au iesit pe afara la o bulgareala sau la sanius. Pentru ei, aceste zile au insemnat o prelungire a vacantei de Craciun.

Sunt, insa, si niste copii care au continuat sa iasa zi de zi din casa, in ciuda gerului care iti pisca obrajii si fruntea si in ciuda nametilor care au pus stapanire, intr-o singura noapte, pe intregul Bucuresti. Sunt inotatorii din grupa de performanta Swimming Team.

Acestia nu sunt niste copii obisnuiti, caci exista ceva care ii mana zi de zi catre bazin, la antrenamente, indiferent de vremea de afara si de programul zilnic.

Acestia sunt niste copii dedicati. Dedicati dorintei lor de a avansa, de a invata in fiecare zi si de a obtine rezultate extraordinare.

Sunt niste copii motivati. Motivati sa infrunte orice piedici si sa faca tot ce le sta in puteri pentru a-si indeplini obiectivele.

Sunt niste copii implicati. Implicati in activitatea lor si in acest proiect minunat care inseamna sportul de performanta.

Sunt niste copii care nu doar stiu, dar traiesc pe pielea lor zi de zi, faptul ca performanta cere implicare, dedicare, motivatie si sacrificiu. Sunt suficiente motive ca sa-i admiram, nu-i asa?

Daca si copilului tau ii place inotul si daca si-ar dori sa se dedice sportului de performanta, probabil ca iti doresti sa stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca.

Copiii care fac parte din grupele de inot de performanta sunt selectati incepand cu varsta de 5-8 ani. Totusi, nu este suficient sa se incadreze in aceasta limita de varsta. Un copil care vrea sa faca inot de performanta poate incepe acest tip de antrenamente dupa cel putin 6 luni de la prima sa sedinta de inot. Asta inseamna ca, inainte de a incepe antremente intensive, copilul trebuie sa stie sa inoate si sa aiba suficienta experienta a cursurilor de inot.

Un lucru important pe care trebuie sa-l stie toti copiii doritori de a intra in grupa de inotatori de performanta, dar si parintii acestora este faptul ca inotul de performanta presupune cel putin 6 sedinte de inot pe saptamana care dureaza o ora si jumatate, fata de sedintele obisnuite care dureaza o ora.

Doar persoanele care au decis sa-si investeasca timpul, pasiunea si daruirea in inotul de performanta stiu cu adevarat care sunt satisfactiile de care se bucura. Poate ca si copilul tau isi doreste sa le cunoasca!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830