Selectie pentru grupele de inot de performanta Swimming Team

Distribuie aceasta postare:

inot performanta

Copilul tau se bucura de orele de inot si crezi ca i-ar placea sa isi dezvolte aceasta abilitate si sa castige medalii cu propriile sale performante?

Daca are intre 6 si 9 ani si isi doreste sa faca inot de performanta, il poti inscrie in grupele Swimming Team de inot de performanta pana pe data de 30 septembrie.

 

Antrenamentele se desfasoara la aceste doua bazine din Bucuresti:

 

  • Bazinul Swimming Team Regie, zona Crangasi – Grozavesti (str. Larisa, nr. 2)
  • Bazinul Swimming Team Fundeni, zona Fundeni (str. Agricultori nr. 18-20, zona sos. Fundeni)

 

Pe langa beneficiile pentru sanatate ale inotului, inotul de performanta, fiind un sport de performanta, il ajuta pe copil sa-si dezvolte calitati si abilitati precum: capacitatea de a face fata esecului, lucru care il ajuta sa invete lectii valoroase din experientele nereusite si sa se pregateasca pentru reusite, munca de echipa, perseverenta, munca asidua si amanarea recompensei.

Toate aceste calitati il ajuta pe copil sa gaseasca il el resursele psihice si emotionale pentru a se antrena zi de zi, pentru a evolua constant, astfel incat, pas cu pas, sa ajunga la reusita! Daca, in ceea ce priveste inotul, acest lucru inseamna sa castige medalii si sa urce pe podium, in ceea ce priveste restul vietii, asta poate insemna rezultate bune la scoala sau intr-un alt domeniu de activitate. Cu alte cuvinte, un copil care face sport de performanta isi creste considerabil sansele de a avea succes in viata, in domeniile importante pentru el.

 

Asadar, daca si copilului tau ii place inotul, ofera-i sansa de a deveni un sportiv cunoscut!

 

Pentru mai multe detalii, suna la numarul de telefon 0799.983.830 sau scrie-ne email pe adresa contact@club-inot.ro.

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830