7 jocuri pentru piscina pentru o vacanta distractiva

Distribuie aceasta postare:

swim school

Sa te bucuri de mare si de piscina nu presupune in mod obligatoriu sa inoti, mai ales in zilele relaxante de vacanta. Daca iti place sa-ti petreceti timpul la piscina impreuna cu familia sau cu prieteniii, atunci e nevoie sa ai la indemana cateva jocuri numai bune de jucat la piscina hotelului unde va petreceti vacanta.

Jocurile de care te poti bucura in piscina impreuna cu familia, copiii si prietenii sunt o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber, de a face miscare, de a va distra, de a va relaxa si de a va racori intr-o zi calduroasa de vara!

 

Iata 7 jocuri pentru piscina care iti vor face vacanta mai distractiva:

 

 

  1. „Tine mingea departe!”

Aveti nevoie de o minge si de un jucator care sa stea in centru si sa incerce sa prinda mingea, in timp ce restul jucatorilor au misiunea de a tine mingea cat mai departe de persoana din centru cat de mult posibil. Dupa ce jucatorul din centru pune mana pe minge, locul sau este luat de cel care a „pasat-o” ultima data.

 

  1. „Cautatorii de comori”

Decide care sunt comorile (monede, coliere din scoici, scoici, mici jucarii care se scufunda etc.) si apoi arunca-le in piscina. Participantii au misiunea de a se scufunda si de a le gasi in piscina, acumuland cat mai multe puncte. Jocul se poate prelungi cate runde rezista participantii!

 

  1. „Concursul de inot”

Fiecare participant la concurs se straduieste sa aiba cea mai buna prestatie in ceea ce priveste saritura in bazin, inotul pe spate etc., dupa care un juriu neutru evalueaza participantii. Desigur, la final, toti participantii pot fi castigatori pentru „cea mai mare saritura”, „cea mai frumoasa saritura” etc. Cu siguranta, veti avea un motiv special pentru a sarbatori!

 

  1. „Sticla invizibila”

Ia o sticla de plastic incolor, umple-o cu apa si arunc-o in piscina ca sa se scufunde, in timp ce participantii sunt intorsi cu spatele si nu vad ce se intampla. Dupa care toata lumea sare in piscina pentru a cauta sticla „invizibila”. Cine o gaseste primul castiga!

 

  1. „Cursa subacvatica”

Misiunea participantilor este sa inoate o distanta cat mai lunga din piscina cu o singura respiratie. Desigur, castiga acela care inoata cel mai mult. Este un joc care dezvolta controlul respiratiei, una dintre abilitatile esentiale in inot.

 

  1. „Mingi de ping-pong”

Ia un set de mingi de ping-pong (pana la 20), numeroteaza-le cu marker permanent si arunca-le in apa. Participantii, impartiti in 2 echipe, sar in piscina si colecteaza cat de multe mingi de ping-pong pot. Castiga echipa care a adunat cele mai multe puncte!

 

  1. „Cursa cu copii pe umeri”

In acest concurs, adultii duc in spate copii pe o anumita distanta si incearca sa o faca mai repede astfel incat sa castige cursa. Cel mai distractiv moment este atunci cand adultii cad in apa…

 

Cu ajutorul acestor jocuri, va veti bucura de o vacanta relaxanta si distractiva, impreuna cu familia, copiii si prietenii. Mai mult, puteti inventa si alte jocuri si activitati care sa presupuna miscare si bucurie pentru toti participantii!

 

Sursa foto: Pixabay

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830