Oferta pentru cupluri la bazin, de Ziua Indragostitilor

Distribuie aceasta postare:

ziua indragostitilor

Luna februarie este luna indragostitilor! Cu aceasta ocazie, am pregatit un cadou special pentru cuplurile care aleg sa-si petreaca ziua de Sfantul Valentin sau de Dragobete la bazinul Swimming Team Regie.

Stim cat este de important sa intretinem focul iubirii si partenerii sa faca lucruri concrete pentru ca relatia sa infloreasca. Si stim cat este de important ca cei doi sa petreaca timp si sa se relaxeze impreuna.

Tocmai de aceea, pe 14 februarie si pe 24 februarie, indragostitii beneficiaza de o sedinta de inot de agrement la un pret special: 1 + ½. Astfel, o ora de balaceala si distractie intr-o atmosfera romantica costa, pentru cei doi indragostiti, 45 de lei, in loc de pretul intreg de 60 de lei.

Bazinul Swimming Team Regie este situat in cadrul complexului sportiv Sportul Studentesc, pe str. Larisa, nr. 2, in Sectorul 6 al Capitalei, in apropierea statiilor de metrou Crangasi si Grozavesti.

Este musai sa profiti de aceasta oferta cu partenerul tau mai ales daca iti este dor de mare. Chiar dacă afară vremea e răcoroasă, la bazin, ai parte de temperaturi de vară, de muzică antrenantă și de înot și bălăceală pentru distracție maximă!

Vrei sa profiti de aceasta oferta? Suna la numarul de telefon de la receptia bazinului 0799.983.830 sau trimite un email pe adresa contact@club-inot.ro, pentru a-ti rezerva sedinta de inot speciala pentru indragostiti!

Va asteptam cu drag la bazin!

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830