Reduceri de Craciun pentru Aqua Gym, cu abonamentele trimestriale

Distribuie aceasta postare:

abonament trimestrial aqua gym

Ca femeie, iti doresti sa arati bine in fiecare anotimp si mai ales in vacante si de sarbatori, atunci cand toata lumea face poze. Pentru ca vrei sa-ti placa imaginea ta care ramane in amintirea tuturor, ai nevoie de modalitati eficiente pentru controlul greutatii, intr-un mod cat mai usor si placut, astfel incat sa nu o simti ca pe o presiune in plus.

O asemenea modalitate este Aqua Gym-ul, care sunt sedinte de gimnastica in apa cu ajutorul carora se tonifiaza musculatura, se reduce celulita si mentii greutatea sub control.

Fie ca vii deja la orele de Aqua Gym pe care le organizam la bazinul Swimming Team Regie, fie ca doar te gandesti sa vii la noi, acum este cea mai buna perioada pentru a-ti achizitiona cele mai ieftine sedinte de gimnastica in apa, profitand de oferta lunii decembrie 2018.

 

Oferta 1-15 decembrie 2018 pentru abonamente trimestriale de Aqua Gym la bazinul Swimming Team Regie:

 

  • Abonament 12 sedinte – 289 lei, pret redus de la 360 lei. Economisesti 71 lei
  • Abonament 24 sedinte – 529 lei, pret redus de la 660 lei. Economisesti 131 lei

 

Sedintele de Aqua Gym au loc in zilele de luni si joi, in intervalul orar 20:00-21:00, la bazinul Swimming Team Regie, situat in Bucuresti, Sector 6, pe strada Larisa nr. 2, in zona Crangasi – Regie.

Iti poti cumpara abonamentul trimestrial dorit in perioada 1-15 decembrie 2018, dupa care il poti activa pana cel tarziu pe 7 ianuarie 2019.

Abonamentele din aceasta oferta sunt valabile 12 saptamani. Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri.

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830