Oferta lunii iunie: Vino cu prietenii la bazin!

Distribuie aceasta postare:

oferta iunie 2018

Pentru ca, intotdeauna, este mai vesel si mai usor sa faci lucrurile impreuna cu cineva, luna aceasta iti oferim posibilitatea sa vii la bazin impreuna cu cineva, fara niciun cost suplimentar.

Asta deoarece, la orice abonament de agrement la bazinul Swimming Team Regie pe care il achizitionezi in perioada 18-30 iunie, primesti un alt abonament lunar cu 4 intrari pe care il poti darui unui prieten, unui coleg, unei rude etc.! Asadar, e suficient sa-ti alegi persoana pe care iti doresti sa o aduci la bazin, sa ii oferi abonamentul si sa va bucurati impreuna de beneficiile inotului!

Conditia ofertei este ca persoana care primeste abonamentul sa nu fi fost clientul nostru sau sa nu fi detinut un abonament la Swimming Team in ultimele 6 luni.

Daca practici inotul si iti place acest sport, acum ai ocazia sa ajuti o alta persoana sa-si schimbe stilul de viata alegand miscarea si sanatatea in defavoarea sedentarismului.

 

Invata sa inoti si distreaza-te alaturi de noi!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830