Petrece Ziua Îndrăgostiților într-un mod inedit la bazin

Distribuie aceasta postare:

Cu toate fricile și îngrijorările legate de pandemie, este foarte important să nu uităm să avem grijă de relațiile cu cei dragi și în mod special cu partenerul de cuplu.

În luna februarie, avem două ocazii de a sărbători Ziua Îndrăgostiților: pe 14 februarie, de Valentine’s Day, și pe 24 februarie, de Dragobete.

La fel ca în fiecare an, și anul acesta ne-am propus să sărbătorim Iubirea la bazinul Swimming Team Regie. Anul acesta, le oferim cuplurilor hotărâte să alunge monotonia ocazia de a se distra împreună în cadrul unei ședințe de înot cu un antrenor personal cu 50% reducere!

Astfel, prețul pentru ședința de înot pentru cuplurile de îndrăgostiți cu antrenor personal din zilele de 14 februarie și 24 februarie este de 150 de lei, costul unei ședințe pentru o singură persoană.

Așa că, dacă nu ai reușit să vii cu persoana dragă la bazin cu ocazia Valentine’s Day, nu rata ocazia să profiți de oferta noastră specială pentru cupluri de Dragobete, miercuri, 24 februarie.

Rezervă-ți ședința specială de înot pentru îndrăgostiți până cel târziu la sfârșitul zilei de luni, 22 februarie, sunând la numărul nostru de telefon 0799.983.830.

 

Dacă știi deja să înoți, te vei distra deoarece vei primi provocări speciale de la antrenorul de înot.

Dacă nu știi să înoți sa dacă partenerul tău nu a avut curajul până acum să învețe să înoate, este o ocazie excelentă să învețe ceva nou și să-și depășească temerile întărindu-și sănătatea datorită îmbunătățirii circulației sanguine.

Doar în luna februarie avem oferte speciale pentru cupluri, așa că nu rata ocazia de a aduce mai multă pasiune în cuplu sărbătorind sărbătoarea din tradiția românească Dragobetele într-un mod inedit, la bazin.

Pentru detalii suplimentare și programări, sună la recepția bazinului Swimming Team Regie, la numărul de telefon 0799.983.830.

 

Te așteptăm cu persoana iubită să sărbătorim împreună Iubirea la bazin!

 

Sursa foto: Swimming Team

 

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830