Aproximativ 200 de copii au participat la Cupa de Iarna Swimming Team 2018

Distribuie aceasta postare:

Cupa de Iarna

Determinare, competitie, bucurie si surpriza cadourilor oferite de Mos Craciun, – acestea au fost emotiile care au marcat ziua de sambata, 15 decembrie, cand a avut loc Cupa de Iarna Swimming Team, la bazinul Swimming Team Regie.

La concursul de inot au participat sportivi din cadrul Club Inot Swimming Team, precum si de la C.S. Timex, C.S. Legacy Aquatix, C.S. Focus Bucuresti, C.S. Swim First Romania, Academia Marin Voiculescu si Club Ploiesti.

In total, aproximativ 200 de copii, inotatori de performanta sau la nivel de amator, au participat la 60 de probe ale concursului.

Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 de la fiecare dintre probe au urcat pe podium, au primit medalie, diploma, cat si un voucher pe care il pot utiliza pentru cumparaturi la Carrefour Colentina, partenerul nostru in organizarea Cupei de Iarna Swimming Team.

Totodata, toti copiii care au participat la concurs au primit diplome de participare. Stim ca fiecare efort al copiilor merita apreciat si rasplatit, deoarece acest lucru ii incurajeaza sa mearga mai departe, sa persevereze, astfel incat sa aiba toate sansele sa obtina rezultate mai bune la competitiile viitoare.

Mai mult decat atat, toti copiii care au participat la Cupa de Iarna Swimming Team s-au bucurat de venirea lui Mos Craciun la bazin, care le-a oferit tuturor cate o punguta cadou.

Toata echipa Swimming Team s-a mobilizat pentru a asigura o buna desfasurare a concursului, care a fost o reusita! Desigur, asa cum era de asteptat, atmosfera a fost una ca de competitie, cumulte emotii pentru copii, cat si pentru antrenorii care ii ghideaza.

Poti vedea rezultatele obtinute de participantii la Cupa de Iarna Swimming Team descarcand fisierul de AICI.

De asemenea, te invitam sa vezi mai multe imagini de la concursul organizat de noi sambata, 15 decembrie, dand click AICI.

Le multumim Carrefour Colentina si SoundPro Romania pentru sprijinul pe care ni l-au acordat in organizarea acestei competitii!

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830