91 de copii au primit premii la Cupa de Primavara Swimming Team 2018

Distribuie aceasta postare:

Cupa de primavara Swimming Team posteveniment

Atunci cand parintele isi priveste pentru prima data din tribuna copilasul cum inoata pe un culoar concurand pentru o medalie, isi da seama ca cel mic nu mai este mic si ca are, de fapt, sansa de a deveni un mare sportiv.

Mai multi parinti copiii carora au participat pentru prima data la un concurs de inot au trait aceste emotii sambata, 24 martie 2018, in cadrul editiei din acest an a Cupei de Primavara Swimming Team, desfasurata la bazinul Swimming Team din Regie.

A fost o Cupa de Primavara cu multa zapada si ne bucuram ca parintii si copiii au ajuns si au participat in ciuda vremii de afara.

Unii dintre parinti au luat parte la prima competitie din postura de fani si suporteri ai propriilor lor copii. Practic, „mititeii” lor au devenit sportivi mari.

Descarca DE AICI lista cu timpii obtinuti de copiii participanti la Cupa de Primavara Swimming Team.

Desigur, pentru asta, copiii s-au confruntat cu provocarile lor. Multi dintre copilasii aflati pentru prima data la o competitie de inot nici nu intelegeau ce se intampla, de ce sunt atat de multi copii la aceeasi ora si de ce se fluera si se tipa atat de tare cand inoata ei. Un copil i-a intrebat pe antrenori: „De ce se fluera asa de tare, ca atunci cand vin eu seara la inot nu sunt asa de multi oameni in tribuna si nu urla nimeni sa inoate mai tare?”

Practic, familiarizarea cu desfasurarea unui concurs de inot este una dintre etapele drumului catre inotul de performanta. Copiii care vor participa la urmatorul concurs vor sti deja la ce sa se astepte.

In mod cert, toti parintii din tribune au simtit bucurie si mandrie pentru copiii lor si unii dintre ei chiar au avut motiv de a sarbatori faptul ca au un campion in familie.

In total, la Cupa de Primavara Swimming Team 2018 au participat 91 de copii. Concursul a fost dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, pentru a-i ajuta sa se familiarizeze cu atmosfera de competitie, cu emotia, cu galagia si cu nerabdarea de a lua startul in prima lor competitie sportiva. Multi dintre cei mici fac parte din grupa pregatitoare pentru  performanta si, in cadrul concursului, am urmarit motivatia si reactia fiecaruia, precum si antrenamentele pe care le-au avut de parcurs pentru a putea lua parte la primul lor concurs.

Au participat si copii mai mari care au mai concurat la competitii de inot. Pentru ei, concursurile organizate de noi, Cupa de Primavara Swimming Team si Cupa de Toamna Swimming Team, sunt concursuri „de casa” si ne bucuram sa ii avem alaturi de fiecare data.

La finalul concursului, toti participantii au fost premiati cu dulciuri si au primit cate o diploma de participare. Cei mai buni dintre ei, cei care au obtinut cei mai buni timpi la probele de inot, au urcat pe podium pentru a-si primi medalia si diploma binemeritate.

Cupa de Primavara Swimming Team din acest an a fost un eveniment reusit, desfasurat intr-o atmosfera de bucurie si competitie, in care micii sportivi si-au demonstrat abilitatile de inot, facandu-si parintii aflati in tribune mandri de realizarile lor!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830