Măsuri de protecție a sănătății la bazinele Swimming Team

Distribuie aceasta postare:

Mai multe persoane care doresc să vină la bazinele noastre pentru ca ele sau copiii lor să învețe să înoate ne-au întrebat cum protejăm înotătorii de riscul răspândirii virusului Covid-19. Este o întrebare pe deplin justificată în condițiile creșterii numărului de îmbolnăviri anunțate de autorități în ultima perioadă.

Înainte de toate, menționăm că, înainte de a redeschide bazinele pentru public, în perioada de izolare, am investit în informarea adecvată, în stabilirea măsurilor de protecție, în achiziția unor noi echipamente și în montarea acestora la bazine.

Astfel, am putut redeschide, în siguranță și respectând noile norme sanitare mai stricte, bazinul Swimming Team Regie începând cu 1 iunie pentru sportivii din echipa de performanță.

Apoi, pe 15 iunie, am redeschis atât bazinul din Regie, cât și pe cel din Fundeni pentru toate persoanele care doresc să învețe să înoate și să practice Aqua Gym.

 

Iată măsurile pe care le-am luat la bazinele noastre pentru a asigura persoanelor care ne calcă pragul cele mai bune condiții și protecție împotriva răspândirii SARS-Cov-2:

 

1. Electrolizatorul este un aparat ce permite producerea clorului din sare. Astfel, apa sărată a piscinei trece prin celula de electroliză care o transformă în mod natural în apă clorinată.

 

2. Sistemul de top pentru sterilizarea apei din piscină folosind tehnologia UV BIO. Sistemul aplicat în bazinul nostru combină tehnologia de tratare prin oxidare fotocatalitică cu radicali de hidroxil și raze ultraviolete. Sunt standardele cele mai înalte în ceea ce privește dezinfecția apei din bazinul de înot.

 

3. Dispenserul cu dezinfectant cu senzor este în permanență la dispoziția persoanelor care intră în incinta bazinului și care au obligația de a-și dezinfecta mâinile

 

4. Indicatoare speciale care reamintesc faptul că distanța minimă dintre persoane care trebuie respectată în interiorul bazinului este de 1,5 metri

 

5. Însoțitorii sportivilor nu trebuie să petreacă mai mult de 5 minute în incinta bazinului. Părinții își pot aștepta copiii și le pot urmări activitatea în timpul antrenamentului de pe terasa noastră exterioară

6. În vestiare se pot schimba în același timp maxim 7 sportivi

7. Dușurile pot fi folosite de maximum 4 persoane în același timp, respectând distanța

8. Programarea ședințelor, pentru a asigura condiția de distanțare între persoane și pentru a respecta numărul maxim admis de persoane concomitent pe un culoar. Astfel, programările se fac la recepția bazinelor, în cadrul unui soft specializat, în funcție de numărul de solicitanți pentru fiecare oră din program.

 

Știm cu toții cât este de important să evităm supraaglomerarea în această perioadă. Tocmai de aceea este important să te asiguri că programezi ședințele de înot din timp și că ajungi la orele programate. Găsești AICI toate tipurile de abonamente disponibile la bazinele noastre.

 

Poți programa orele de inițiere înot pentru copii sau adulți, precum și orele de Aqua Gym sunând la aceste numere de telefon:

  • Bazin Swimming Team Regie: 0799 983 830
  • Bazin Swimming Team Fundeni: 0770 682 436

 

Te așteptăm la bazin!

 

Sursa foto: Swimming Team

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830