Esti pregatit de vacanta? Testeaza-ti abilitatile de inot la o sedinta de inot cu 50% reducere

Distribuie aceasta postare:

curs inot adulti

Foarte multe persoane se pregatesc sa mearga in vacanta la mare. Daca si tu intentionezi sa-ti petreci concediul pe litoral, iti doresti sa te poti bucura la maxim de mare, stiind ca esti in siguranta. Pentru aceasta, ai nevoie sa stii sa inoti suficient de bine.

Daca vrei sa inveti sa inoti sau daca ai mai urmat un curs de inot si nu stii exact cum te descurci in prezent in apa, te invitam sa-ti testezi abilitatile de inot la o sedinta cu 50% reducere, la unul dintre cele 2 bazine din Bucuresti unde organizam cursuri de inot:

  • Bazinul Swimming Team Regie, situat in zona Crangasi – Grozavesti, pe str. Larisa, nr. 2, telefon 0799.983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni, situat in cadrul campusului scolar Fundeni, str. Agricultori nr. 18-20, zona sos. Fundeni, telefon 0770.682.436

 

Solicita acum prima sedinta de inot la jumatate de pret completand datele tale in ACEST FORMULAR. Te vom suna in scurt timp pentru a stabili data si ora cand vei veni la bazin.

In timpul sedintei de inot de proba, vei vedea exact cum se desfasoara o ora de inot cu instructorii Swimming Team si vei sti daca mai ai nevoie sa-ti perfectionezi tehnica de inot. In cazul in care mai ai nevoie, vei decide atunci, in cunostinta de cauza, care este abonamentul potrivit.

Pentru aceasta sedinta de inot, vei avea nevoie de costum de baie/slip, casca de inot, ochelari de inot, papuci de baie si de un prosop.

Inscrie-te, asadar, pentru o sedinta de inot cu 50% reducere si pregateste-ti echipamentul pentru bazin:

Sedinta de inot pentru adulti cu 50% reducere

 

Pentru mai multe detalii, suna la urmatoarele numere de telefon:

  • Bazinul Swimming Team Regie: 0799.983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni: 0770.682.436

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830