Copilul tau stie sa inoate bine? Testeaza-i abilitatile la o sedinta de inot cu 50% reducere

Distribuie aceasta postare:

cursuri inot copii

Foarte multe familii se pregatesc sa mearga in vacanta la mare. Daca si tu intentionezi sa-ti petreci concediul cu familia si copilul pe litoral, vrei sa stii ca cel mic este in siguranta. Pentru aceasta, el trebuie sa stie sa inoate suficient de bine incat sa se mentina singur, timp de cateva minute bune, la suprafata apei si sa nu intre in panica atunci cand se scufunda in apa.

De aceea, daca vrei sa-l ajuti pe copilul tau sa invete sa inoate sau in cazul in care a mai urmat un curs de inot si nu stii exact cum se descurca in prezent in apa, te invitam sa-i testezi abilitatile de inot la o sedinta cu 50% reducere, la unul dintre cele 2 bazine din Bucuresti unde organizam cursuri de inot:

  • Bazinul Swimming Team Regie, situat in zona Crangasi – Grozavesti, pe str. Larisa, nr. 2, telefon 0799.983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni, situat in cadrul campusului scolar Fundeni, str. Agricultori nr. 18-20, zona sos. Fundeni, telefon 0770.682.436

 

Solicita acum prima sedinta de inot la jumatate de pret completand datele tale in ACEST FORMULAR. Te vom suna in scurt timp pentru a stabili data si ora cand vei veni cu copilul la bazin.

In timpul sedintei de inot de proba, vei vedea exact cum se desfasoara o ora de inot cu instructorii Swimming Team si vei sti daca al tau copil mai are nevoie sa-si perfectioneze tehnica de inot. In cazul in care mai are nevoie, vei decide atunci, in cunostinta de cauza care este abonamentul potrivit.

Pentru aceasta sedinta de inot, copilul va avea nevoie de costum de baie/slip, casca de inot, ochelari de inot, papuci de baie si de un prosop.

Inscrie-te, asadar, pentru o sedinta de inot cu 50% reducere pentru copilul tau si pregateste-i echipamentul pentru bazin:

Sedinta de inot pentru copii cu 50% reducere

 

 

Pentru mai multe detalii, suna la urmatoarele numere de telefon:

  • Bazinul Swimming Team Regie: 0799.983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni: 0770.682.436

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830