Oferta lunii decembrie la bazinul Sportul Studentesc: Aqua Gym

Distribuie aceasta postare:

gimnastica in apa

Vremea rece de afara nu prea te imbie sa iesi sa alergi sau sa faci alte sporturi in aer liber, insa simti nevoia sa faci miscare pentru a scapa de kilogramele in plus? Noi te invitam sa vii la bazin la sedintele noastre de Aqua Gym, in cadrul carora vei arata din ce in ce mai bine fara foarte mare efort si, in plus, distrandu-te de minune!

Acum este cel mai bun moment pentru a veni la sedintele de Aqua Gym care au loc la bazinul Sportul Studentesc din zona Regie, deoarece, in perioada 1-15 decembrie 2017, poti beneficia de cele mai mari reduceri achizitionand abonamentele trimestriale pentru sedintele de gimastica in apa.

 

Iti prezentam mai jos reducerile de care beneficiezi la abonamentul de Aqua Gym daca il cumperi pana pe 15 decembrie:

 

Abonament 4 sedinte/luna (joi)307 lei, pret redus de la 360 lei. Economisesti 53 lei.

Abonament 4 sedinte/luna (duminica)357 lei, pret redus de la 420 lei. Economisesti 63 lei.

Abonament 8 sedinte/luna563 lei, pret redus de la 660 lei. Economisesti 97 lei.

 

Sedintele de Aqua Gym la bazinul nostru se desfasoara:

 

  • Joia, intre orele 20:00-21:00
  • Duminica, intre orele 9:00-10:00

 

Asadar, chiar daca temperaturile scazute din lunile de iarna nu te ajuta sa faci prea multa miscare, cumparand un abonament trimestrial la Aqua Gym, te asiguri ca vei face sport toata iarna si iti vei imbunatati forma fizica la fiecare sedinta!

Fie ca vii deja la orele noastre de gimnastica in apa, fie ca de abia te gandesti sa incepi, vino pana pe 15 decembrie la receptia bazinului Sportul Studentesc pentru a-ti cumpara abonamentul cu reducere!

Aceasta oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri. Abonamentele din aceasta oferta trebuie activate pana cel tarziu 23 decembrie 2017.

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830