Abonamente speciale pentru copiii care vor sa invete sa inoate pana la vacanta pe litoral

Distribuie aceasta postare:

abonamente vacanta copii

Mult-asteptatul sezon al vacantelor la mare este in toi! Parintii impreuna cu copiii lor pleaca pe litoral, pentru a se bucura de timpul liber, de soare si de apa marii. Desigur, pentru parinti este extrem de important sa isi stie copiii in siguranta. Din acest motiv, odata cu venirea verii, numerosi parinti isi inscriu copiii la cursuri de inot.

Totusi, pentru ca o persoana, adult sau copil, sa invete sa inoate, are nevoie de mai multe lectii, care sa se desfasoare constant. Si, de multe ori, timpul ramas pana la plecarea pe litoral este destul de scurt.

Pentru aceste situatii, le recomandam parintilor abonamentele speciale de vacanta care au o durata de doar 2 saptamani, timp in care copiii fac un curs intensiv de inot, deprinzand miscarile de baza ale inotului.

 

Iata toate detaliile de care ai nevoie despre abonamentele speciale de vacanta pentru copii:

 

  • Abonamentul are o valabilitate de 15 zile consecutive
  • Include 10 sedinte
  • In varianta Day time a abonamentului, lectiile de inot se desfasoara intre orele 9:00 si 16:00. Acest tip de abonament pentru copii costa 250 lei
  • Daca optezi pentru varianta Full time a acestui abonament, orele se vor desafasura in intervalul orar 9:00-20:00, pretul fiind de 300 lei

 

Abonamentele speciale de vacanta pentru copiii sunt cea mai buna alegere atunci cand iti doresti ca al tau copil sa invete miscarile de baza ale inotului intr-un timp scurt, inainte de plecarea in vacanta.

 

Cursurile de inot se desfasoara la aceste 2 bazine din Bucuresti:

 

  • Bazinul Swimming Team Regie, situat in zona Crangasi – Grozavesti, pe str. Larisa, nr. 2, telefon 983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni, situat in cadrul campusului scolar Fundeni, str. Agricultori nr. 18-20, zona sos. Fundeni, telefon 682.436

 

Te asteptam impreuna cu copilul tau la bazin, pentru a-l ajuta sa invete sa inoate, astfel incat sa fiti cu totii in siguranta in vacanta!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830