Emotii si rezultate bune, la Cupa de Primavara Swimming Team 2019

Distribuie aceasta postare:

Cupa de Primavara 2019

Pasiune, determinare si multe emotii – Cupa de Primavara Swimming Team 2019, desfasurata pe 11 mai, la bazinul Swimming Team Regie, a mobilizat copiii si parintii deopotriva.

In total, la Cupa de Primavara Swimming Team au participat 168 de copii de la cluburile C.S. Timex, C.S. Legacy Aquatix, C.S. Swim First Romania si de la clubul nostru, Swimming Team.

Copiii au depus eforturi pentru a obtine cele mai bune rezultate si hotararea lor a fost inregistrata de cronometru.

 

Descarca rezultatele obtinute de copiii participanti la Cupa de Primavara Swimming Team 2019 apasand pe acest link:

 

Rezultate Cupa de Primavara Swimming Team 2019

 

Competitia a avut ca obiectiv promovarea sportului de performanta in randul celor mici, si in mod special in randul debutantilor.

La Cupa de Primavara Swimming Team au participat copii cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani care practica inotul la nivel de amator, fie inotul de performanta.

Concursul a avut 2 reuniuni: prima pentru copiii nascuti intre anii 2010-2014 si cea de-a doua pentru copiii nascuti intre anii 2006-2010.

Castigatorii primelor 3 locuri au primit medalii si diplome. Toti copiii participanti la concursul de inot au primit diplome de participare care sa le reaminteasca de aceasta zi si de efortul depus.

Emotiile au fost mari in timpul probelor in mod special pentru parintii care si-au vazut copiii urcand pentru prima data pe treapta podiumului. „Emotiile m-au navalit si am inceput sa tremur cand l-am vazut pe podium pe Vlad”, povesteste mama lui Vlad, unul dintre sportivii care au obtinut rezultate bune la competitie.

Le multumim pe aceasta cale partenerilor nostri care ne-au sustinut in aceasta competitie: magazinul Decathlon din Militari, Lays, Pepsi, Albalact si SoundPro Media.

 

Sportul construieste un caracter puternic!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830