Cupa Martisor de la Pitesti: 22 de medalii si 2 cupe pentru sportivii Swimming Team!

Distribuie aceasta postare:

Rezultate Swimming Team Cupa Martisor Pitesti

7 medalii de aur, 10 medalii de argint si 5 medalii de bronz, – in total 22 de medalii pentru echipa Swimming Team, obtinute weekendul trecut, pe 3-4 martie, in cadrul Cupei Martisor, care a avut loc la Pitesti.

Mai mult decat atat, doi dintre copii au primit cupe pentru cele mai bune rezultate inregistrate pe segmentul lor de varsta. Si, la final, Clubul de Inot Swimming Team a ocupat locul 3 in clasamentul echipelor de inotatori de performanta la acest concurs!

Cupa Martisor este primul concurs de inot la care au participat sportivii nostri anul acesta. „Pentru noi, a fost un concurs de control, avand in vedere ca ne pregatim pentru regionalele de peste doua saptamani de la Izvorani”, spun reprezentantii Swimming Team.

Desigur, copiii merg la fiecare concurs cu gandul ca vor obtine rezultate mai bune si depun eforturi in acest sens atat in timpul concursului, cat si mai ales inainte si dupa eveniment, in timpul antrenamentelor constante.

Rezultatele antrenamentelor se vad cu ochiul liber: majoritatea sportivilor si-au imbunatit performantele comparativ cu concursurile precedente. Asadar, rezultatul concentrarii copiilor s-a vazut in rezultatele bune obtinute.

Cei mai mici concurenti, cei de 6 ani, au fost impresionati de dimensiunea bazinului de la Pitesti, de 50 de metri. Acesti copii, care au mers pentru prima data la o competitie, au spus: „E un bazin foarte mare si cu o apa mai mare si mai adanca decat la noi”.

Si, desigur, fiecare dintre copii a simtit emotii puternice atunci cand a urcat pe podium sa-si primeasca medaliile si diplomele.

 

Iata rezultatele inregistrate de sportivii Swimming Team la Cupa Martisor, desfasurata pe 3-4 martie, la Pitesti:

 

  • Ion Vlad Cosmin (anul nasterii 2008) – locul 1 la proba 50m Spate, locul 2 la proba 200m Liber, locul 2 la proba 50m Bras si locul 2 la proba 50m Fluture
  • Pintilie Alessia (anul nasterii 2006) – locul 2 la proba 50m Fluture, locul 2 la proba 200m Liber si locul 3 la proba 50m Bras
  • Iorga Maria (anul nasterii 2008) – locul 1 la proba 50m Bras, locul 3 la proba 50m Fluture
  • Olteanu Ana (anul nasterii 2012) – locul 3 la proba 50m Liber Picioare cu pluta si locul 3 la proba 50m Liber
  • Mircea Daria (anul nasterii 2011) – locul 1 la proba 50m Fluture, locul 2 la proba 50m Liber, locul 2 la proba 50m Spate si locul 2 la proba 50m Bras
  • Constantin Amalia (anul nasterii 2009) – locul 1 la proba 50m Liber, locul 1 la proba 50m Bras si locul 2 la proba 50m Fluture
  • Gagiu Elise (anul nasterii 2009) – locul 1 la proba 50m Fluture si locul 2 la proba 50m Liber
  • Nae Teodor Patrick (anul nasterii 2009) – locul 2 la proba 50m Bras si locul 3 la proba 50m Liber

 

Totodata, Ion Vlad Cosmin si Constantin Amalia au primit cupa pentru cele mai bune rezultate din concurs pe nivelul lor de varsta.

 

Felicitari sportivilor! Si, desigur, felicitari antrenorilor care ii ghideaza Andrei Petrescu si Daniel Gemanoiu!

 

 

Sursa foto: Swimming Team

 

Te invitam sa vezi filmuletul de la Cupa Martisor de la Pitesti, pentru a intra in atmosfera concursului:

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830