Secretul din spatele sutelor de medalii castigate de inotatorii Swimming Team

Distribuie aceasta postare:

”Ca sa fii un mare campion, trebuie sa crezi ca esti cel mai bun. Daca nu esti, prefa-te.” Muhammad Ali

Ca antrenor de inot, cea mai mare emotie o stimti atunci cand stai pe marginea bazinului, cu cronometrul in mana, cu sfaturile mereu la indemana si cu inimile batand la maximum in timpul competitiilor. Cu toate acestea, nimic nu se compara cu momentul victoriei, mai ales atunci cand realizezi ca ai contribuit la dezvoltarea cursantului, de la amator la profesionist!

Iata care sunt secretele din spatele sutelor de medalii castigate de cursantii Swimming Team:

  • O echipa de antrenori dedicati, focusati 100% pe obtinerea celor mai bune rezultate

Un antrenor poate ajuta sportivii sa obtina performante doar atunci cand iubeste meseria pe care o practica. Astfel, ne-am dorit intotdeauna sa ne inconjuram de antrenori pasionati, dedicati si focusati 100% pe obtinerea celor mai bune performante.

Instructorii Swimming Team sunt intotdeauna in bazin, alaturi de cei care invata sa inoate, pentru a-i urmari indeaproape si a le oferi cele mai bune sfaturi.

  • Oferim conditii optime pentru ca fiecare cursant sa poata face performanta

Bazinul de inot Swimming Team respecta toate conditiile necesare pentru ca fiecare cursant sa poata atinge performanta. Apa la temperatura optima (suficient de calda incat sa poata inota chiar si cei mici, dar fara sa creeze niciun fel de disconfort), plute si alte materiale ajutatoare pentru inotatorii incepatori, vestiare pentru schimb etc.

  • Fiecare curs de inot reprezinta o motivatie in plus pentru a atinge performanta

Performanta se naste din pasiune. Pornind de la aceasta idee, incercam sa insuflam cursantilor dragostea pentru inot. Odata ce au dezvoltat o pasiune pentru acest sport, totul va fi mai simplu si mai frumos. Le suntem alaturi in fiecare moment si le explicam ori de cate ori avem ocazia ca fiecare sedinta de inot reprezinta un pas mai aproape de victorie.

  • Sustinem sportivii chiar si in cazul unui esec

Credem cu tarie ca ”un campion este acela care se ridica atunci cand nu este in stare”. Stim ca pentru orice sportiv, cea mai importanta este sustinerea in caz de esec. Tocmai de aceea, suntem alaturi de sportivii nostri la fiecare competitie, gata sa ii motivam si sa ii sustinem chiar si in cele mai dificile momente.

  • Pastram o relatie apropiata cu parintii cursantilor

Parintii sunt ”pionii principali” ce contribuie la crearea succesului micilor inotatori. Astfel, stam de vorba cu fiecare parinte in parte si ii spunem ce progrese a facut copilul. Feedback-urile personalizate si monitorizarea constanta sunt etape importante din dezvoltarea fiecarui cursant.

Te asteptam si pe tine la cursurile de inot Swimming Team pentru a afla toate secretele din spatele sutelor de medalii castigate de cursantii nostri. Esti inotator la inceput de drum? Nu-ti face griji! Alaturi de antrenorii potriviti te poti bucura curand de victorie!

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830