5 sfaturi pentru rezultate excelente la înot

Distribuie aceasta postare:

Sursa foto: Swimming Team

Cele mai bune rezultate sunt obținute de acele persoane care, indiferent dacă este vorba despre job, hobby sau studiu, își manifestă potențialul la maxim, fără jumătăți de măsură.

Așadar, dacă ești o persoană ambițioasă care nu se mulțumește cu puțin, cel mai probabil, ți-ar plăcea să vezi o evoluție constantă și rezultate bune în ceea ce privește performanțele tale în bazin, precum și în domeniul profesional.

Vestea bună este că, aplicând câteva idei simple, te poți asigura că vei avea succes în tot ceea ce faci.

 

5 sfaturi pentru rezultate excelente la înot (și nu numai)

 

1. Stabilește-ți obiective

În ciuda faptului că în spațiul public se vorbește destul de mult despre stabilirea obiectivelor sau a scopurilor, marea majoritate a oamenilor neglijează această modalitate simplă care le poate crește de multe ori șansele să-și realizeze visele. Așadar, fă-ți un pic de timp pentru a formula și pentru a scrie în agendă sau pe o foaie de hârtie care este obiectivul tău în ceea ce privește înotul. Nu trebuie să fie începutul anului sau început de lună pentru a formula un obiectiv, oricând este cel mai bun moment pentru a face asta. 

Odată ce ți-ai formulat obiectivul, recitește-l o dată pe săptămână, pentru a rămâne conectat la el.

 

2. Monitorizează progresul

Practica de a ține un jurnal al activității tale la bazin te ajută foarte mult să-ți observi tiparele, greșelile, punctele slabe și tehnicile cele mai potrivite pentru a le depăși. În același timp, acest obicei este extraordinar pentru a-ți monitoriza reușitele, punctele forte, astfel încât îți poți păstra imaginea de sine și încrederea în sine neafectate chiar și în zilele mai proaste.

 

3. Asumă-ți responsabilitatea pentru rezultatele tale

În momentul în care decizi să-ți asumi responsabilitatea totală pentru rezultatele tale la înot, toată atenția ta este direcționată către efort, către antrenament și către îmbunătățirea rezultatelor. Nu mai vrei să dovedești nimănui nimic, ci tot ce contează acum este propriul tău drum pe care îl parcurgi începând de acum până la realizarea obiectivului pe care ți l-ai stabilit.

 

4. Planifică-ți antrenamentele

Pentru a realiza orice obiectiv, este nevoie de acțiune constantă, care nu este posibilă fără o planificare adecvată. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește rezultatele la înot. O planificare a antrenamentelor, a tehnicilor pe care le înveți și pe care le antrenezi și, desigur, respectarea planificării te vor aduce, pas cu pas, tot mai aproape de realizarea obiectivului tău.

 

5. Ai răbdare

Niciun rezultat extraordinar nu apare peste noapte. În spatele succeselor de pe podium stau multe zile și ani de efort, de antrenamente, de perseverență, de căderi și de ridicări pentru a merge mai departe. Cei care așteaptă rezultate rapide riscă să se demotiveze și să renunțe chiar de la primii pași ai călătoriei lor către scopul propus. Dacă vrei să te bucuri de rezultate și să reușești să faci lucruri la care astăzi doar visezi sau care poate chiar ți se par imposibile, ai nevoie să te înarmezi cu răbdare și să urmezi pașii care te duc spre obiectivul tău. Nu există altă cale.

 

 

Pe măsură ce reușești să integrezi în programul tău și în stilul tău de viață aceste 5 sugestii, vei ști exact în ce direcție te îndrepți, vei avea claritate în ceea ce privește drumul pe care îl ai de parcurs și vei ști cum să faci ca acest drum să fie cât mai ușor pentru tine. 

Antrenorii Swimming Team îi susțin cu drag pe toți cei care doresc să obțină performanțe la înot planificând antrenamentele și propunând cele mai potrivite exerciții. 

Aplică aceste idei atât pentru obiectivele tale legate de înot, cât și pentru cele profesionale, pentru a te bucura de o evoluție rapidă pe cât mai multe planuri din viața ta.

 

Sursa foto: Swimming Team

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830