Ștafetă la prima vedere: Concurs de Valentine’s Day și Dragobete!

Distribuie aceasta postare:

Fie că îți place ideea de Sf. Valentin sau rezonezi mai degrabă cu tradiția românească a Dragobetelui, cert este că dedicăm luna februarie iubirii! Asta înseamnă că fiecare persoană poate face ceva în plus pentru a-și întări relația de cuplu, sau pentru a-și găsi partenerul potrivit, în cazul în care nu se află într-o relație.

Un mod minunat de a sărbători iubirea este distrându-vă și bucurându-vă de pasiunile comune. Noi îți venim în întâmpinare și te invităm la un eveniment dedicat adulților, fie în cupluri, fie persoane singure care vor să se simtă bine în bazin și chiar să-și găsească jumătatea.

Așasdar, de Valentine’s Day (14 februarie) și de Dragobete (24 februarie), între 19:30 – 21:00, organizăm special evenimentul „Ștafetă la prima vedere”, la bazinul Swimming Team Regie, situat pe strada Larisa nr. 2, Sector 6.

Cum se va desfășura concursul „Ștafetă la prima vedere”

Participanții vor înota o singură probă de ștafetă 100m Craul de două persoane, contra cronometru. Echipa de ștafetă va fi formată obligatoriu dintr-un bărbat și o femeie.

Premiile pe care le poți câștiga sunt:

  • Două vouchere reducere 50% la primul abonament achiziționat pentru locul I
  • Două vouchere reducere 25% la primul abonament achiziționat pentru locul II
  • Două vouchere reducere 10% la primul abonament achiziționat pentru locul III

Participarea se face pe baza unui abonament valabil, dacă ai un abonament, sau prin achiziționarea unei ședințe la agrement (35 lei), dacă nu vii regulat la bazin.

Așadar, dacă te tentează ideea de a te relaxa și distra la bazin, alături de partenerul tău, înscrie-te pe pagina noastră de Facebook sau pe site-ul Swimming Team: https://club-inot.ro/contact/ la secțiunea „Formular de contact”, până miercuri, 12 februarie – pentru concursul din 14 februarie și până sâmbătă, 22 februarie – pentru concursul din 24 februarie. Dacă vii cu partenerul, menționează și numele său în înscriere, făcând înscrierea pentru ambele persoane.

Completează formularul cu numele și prenumele tău, adresa de email, în cadrul secțiunii subiect scrie „Ștafetă la prima vedere”, iar în cadrul secțiunii mesaj menționează vârsta și dacă vei veni cu cineva sau nu. Dacă înscrierea se face în cuplu, atunci menționează numele, prenumele și vârsta persoanei invitate.

În zilele concursurilor, începând cu ora 19:30, vei primi un cartonaș cu numărul cuplului. Dacă vii deja în echipă, tu și partenerul tău veți primi 2 cartonașe cu același număr. Dacă nu vii în echipă, vei primi un cartonaș ce reprezintă numărul cuplului, având termen de căutare a persoanei cu același număr până la 20:00.

Te așteptăm la bazinul Swimming Team Regie pentru a sărbători Valentine’s Day și Dragobete cu mișcare, bucurie și distracție!

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830