Sustine inotul si performanta donand o parte din impozitul pe venit

Distribuie aceasta postare:

donatie

In ziua de astazi, copiii nostri au nevoie de un stil de viata sanatos si de activitati sportive mai mult ca oricand. In ultimele decenii, viata s-a schimbat cu rapiditate, astfel incat, in prezent, parintii sunt, de cele mai multe ori, stresati, iar copiii isi petrec foarte mult timp fie angrenati in activitati educative, fie in fata ecranelor.

Prin tot ceea ce facem la bazinele unde desfasuram cursuri de inot, ne dorim sa atragem cat mai multe persoane, adulti, si in mod special copii, inspre un stil de viata activ, in care miscarea si sanatatea sa fie prioritare.

La Swimming Team, misiunea noastra este sa aducem aceste valori in viata cat mai multor oameni si sa-i sustinem pe copiii care isi doresc sa faca inot de performanta prin antrenamente speciale si prin oportunitatea de a participa la concursuri si de a se bucura de rezultatele propriilor lor eforturi.

Stim ca o persoana care practica inotul regulat dobandeste o imunitate mai puternica, o rezistenta sporita in fata racelilor, imbunatatirea circulatiei sangvine, un sistem respirator mai puternic, dezvoltarea armonioasa a corpului, mentinerea sub control a greutatii corporale, precum si o stare de relaxare. Tocmai de aceea, este important ca fiecare persoana sa stie sa inoate, mai ales ca a sti sa inoti este o abilitate de baza pentru supravietuire in anumite contexte.

 

Doneaza 2% din impozitul pe venit

 

Si tu poti sustine inotul si sportivii din echipele de performanta Swimming Team donand pana la 2% din impozitul pe salariul realizat anul trecut. Mai exact, daca si tu crezi ca este important pentru copii si adulti sa aiba un stil de viata sanatos, sa stie sa inoate si copiii talentati sa-si dezvolte abilitatile, nu te costa nimic sa donezi 2% din impozitul pe salariu sau pe veniturile asimilate salariilor catre Asociatia Club Sportiv Swimming Team.

Pentru aceasta, e nevoie sa completezi Formularul 230 cu datele Asociatiei Club Sportiv Swimming Team si cu datele tale fie descarcandu-l din timp, fie direct la ghiseul administratiei financiare de care apartii.

De asemenea, poti descarca formularul deja completat cu datele Asociatiei Club Sportiv Swimming Team, urmand sa scrii doar datele tale. Descarca formularul completat cu datele asociatiei noastre de aici: FORMULARUL 230.

Dupa ce l-ai completat, urmatorul pas este sa-l depui, personal sau prin posta, la administratia financiara pana pe data de 25 mai 2018.

Daca nu decizi sa directionezi cei 2% din impozit catre o entitate non-profit, acei bani pur si simplu vor ramane la stat. Practic, prin acest gest vei sustine si tu in mod real nu doar inotul, ci si o sanatate mai puternica a copiilor de astazi, adica a adultilor de maine!

 

Denumire entitate: Asociatia Club Sportiv Swimming Team

Cod de intentificare fiscala: 29903651

Cont bancar (IBAN): RO79BRDE426SV81747994260

 

Iti multumim pentru ca iti pasa si pentru ca sustii inotul si stilul de viata sanatos!

 

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830