Remodelează-ți corpul slăbind sănătos cu SWIMMING FIT!

Distribuie aceasta postare:

Unul dintre efectele negative ale pandemiei asupra oamenilor de toate vârstele este lipsa mișcării și creșterea sendentarismului. Printre urmările vizibile imediat ale lipsei de mișcare se numără creșterea greutății, formarea celulitei, scăderea imunității, o stare generală de apatie și lipsă de energie.

Știm ce efecte negative au lipsa de mișcare și statul acasă pentru părinți. De aceea, ne-am propus să venim în ajutorul adulților care au nevoie de mai multă mișcare, însă nu o practică din lipsă de timp, de organizare sau de motivație, creând programul SWIMMING FIT. Este un program special menit să încurajeze părinții să facă exerciții fizice în timp ce copiii lor înoată.

Deoarece suntem conștienți de implicarea părinților atunci când vorbim despre performanțele copiilor lor, le oferim părinților un program personalizat cu ajutorul căruia să-și atingă obiectivul unui stil de viață sănătos.

 

Iată cele mai importante detalii despre programul special SWIMMING FIT:

 

 1. Programul se întinde pe o perioadă de 60 zile
 2. Dăm startul pe 1 martie
 3. Antrenamentele sunt de tip pregătire fizică de grup, înot și antrenamente în aer liber, sub îndrumarea instructorului specializat
 4. Antrenamentele se vor desfășura la bazinul Swimming Team Regie (Str. Larisa, Nr. 2, Sector 6, București, Complexul Sportul Studențesc, zona Crângași-Regie)

 

Pe parcursul celor 2 luni, beneficiezi de:

 • Dietă personalizată
 • Plan de antrenament
 • Măsurători corporale
 • Întâlnire unu la unu cu antrenorul și nutriționistul

 

Misiunea noastră este să te susținem să-ți îmbunătățești stilul de viață prin:

 • Reducerea procentului de țesut adipos 
 • Creșterea masei musculare
 • Îmbunătățirea ritmului cardiac
 • Creșterea rezistenței la efort
 • Dezvoltarea mobilității, flexibilității, coordonării și echilibrului

 

Ghidul tău în Programul Swimming Fit va fi Cristian Ciupercovici, personal trainer și fitness coach, creator de programe personalizate cu o experiență de 9 ani ca instructor de fitness, 5 ani ca instructor de aerobic și 3 ani ca instructor de înot.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport București (UNEFS), Cristian a ghidat până acum în calitate de antrenor personal peste 200 de persoane, copii și adulți, să-și remodeleze corpul și să-și construiască un stil de viață sănătos și echilibrat, astfel întărindu-și sănătatea.

Cristian Ciupercovici susține 3 tipuri de antrenamente de grup dinamice și variate: Body Tone, Xtreme Abs și BURN. Evaluează condiția fizică a fiecărui cursant și adaptează antrenamentele pentru maximizarea rezultatelor. Pentru că ora de fitness este doar o piesă din puzzle-ul unui corp armonios și sănătos, Cristian își consiliază permanent cursanții cu privire la stilul de viață și alimentație.

 

Chiar dacă am creat programul Swimming Fit pornind de la nevoile părinților care își aduc copiii la înot, așteptăm cu drag persoane din toate categoriile de vârstă: adulți, adolescenți și copii. Exercițiile și planul de dietă vor fi adaptate vârstei, stilului de viață și nevoilor fiecărui participant în parte.

Investiția în cele 2 luni de program SWIMMING FIT este de 2000 de lei. Părintii ai căror copii frecventează cursurile de înot Swimming Team beneficiază de o reducere de 10%.

Pentru mai multe detalii și pentru înscriere în programul Swimming Fit, sună la recepția bazinului Swimming Team Regie: 0799983830

 

Nu amâna nevoia de mișcare și de stil de viață sănătos a corpului tău! Înscrie-te de acum în programul Swimming Fit, pentru rezultate vizibile și pentru starea ta de bine!

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830