112 copii au participat la Cupa de Toamna Swimming Team, la bazinul Sportul Studentesc

Distribuie aceasta postare:

Cupa de Toamna Swimming Team 2017

Cu mari emotii, a trecut si cel mai important eveniment al toamnei pentru Clubul de Inot Swimming Team, Cupa de Toamna Swimming Team, desfasurata sambata, 28 octombrie 2017, la bazinul Sportul Studentesc, sediul central al clubului.

Cupa de Toamna a fost organizata in scopul promovarii competitiei in randul copiilor mai mici, care si-au facut, cu aceasta ocazie, debutul competitional. In plus, pe langa participare si primele emotii, scopul Cupei de Toamna Swimming Team a mai fost si de a face selectie pentru grupele noastre de inot de performanta.

La Cupa de Toamna Swimming Team au participat copii de la toate cele 4 bazine unde organizam cursuri de inot: bazinul Sportul Studentesc, bazinul Dinamo, bazinul Steaua si bazinul din incinta Club Wellness Militari Residence.

In total, 112 participanti cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani care practica inotul si-au masurat fortele si viteza sambata, pe culoarele bazinului din Regie.

Micii inotatori au participat la 65 de probe de concurs.

In total, am oferit sambata 195 de medalii, cate una pentru fiecare loc 1, 2 si 3 din cadrul celor 65 de probe ale concursului.

 

Probele s-au desfasurat conform anilor de nastere ai participantilor:

 

2012

2011 – picioare Craul

2011-2010 – Craul, Spate, Bras

2010-2003 – Craul, Spate, Bras, Fluture

 

Si, ca sa ne convingem o data in plus ca varsta nu este o limita pentru cine are talent si ambitie, am avut parte de o surpriza placuta: Maria, in varsta de 4 ani, cea mai mica participanta la Cupa de Toamna Swimming Team, a plecat acasa cu o medalie, castigand locul 3 la proba de picioare Craul!

La finalul concurslui, toti participantii au primit diplome de participare si cadouri.

 

Le multumim Partenerilor nostri care ne-au fost alaturi in desfasurarea Cupei de Toamna Swimming Team: Carrefour Colentina si Sound Pro Media!

 

 

Pentru ca avem foarte multe amintiri frumoase de la Cupa de Toamna Swimming Team, am pregatit un filmulet pe care te invitam sa-l vizionezi:

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830