La Swimming Team, primesti banii inapoi daca nu esti multumit

Distribuie aceasta postare:

garantia calitatii

Unul dintre principiile in care credem din 2011, de cand am infiintat Clubul de Inot Swimming Team, este sa oferim tot ce putem mai bun pentru ca persoanele care ne trec pragul sa se simta bine, sa vada ca progreseaza si sa isi doreasca sa revina la noi.

Tocmai de aceea, facem tot ce depinde de noi astfel incat copiii si adultii care vin la bazinele unde desfasuram cursuri de inot, adica la bazinul Swimming Team Regie si bazinul Swimming Team Militari Residence, sa aiba o experienta cat mai placuta.

Pentru unele persoane asta inseamna mai multa atentie din partea instructorului in anumite momente sau exercitii speciale pentru antrenarea anumitor abilitati, in timp ce alte persoane apreciaza atmosfera relaxata, temperatura optima a apei si a aerului sau comunicarea deschida cu instructorii. Fiecare persoana care ne alege pentru a invata sa inoate este speciala si ne dorim sa-i oferim o experienta cat mai placuta.

Totusi, nu este exclus faptul ca eforturile noastre sa nu se potriveasca asteptarilor sau cerintelor unor persoane. Suntem oameni si stim ca nimeni nu este perfect. Si, pentru ca suntem oameni si ne dorim sa ne despartim prieteni de persoanele care nu au fost multumite de cursurile noastre, oferim Garantia Calitatii, de care aceste persoane pot beneficia foarte simplu. Mai exact, persoanele nemultumite de parcursul orelor de inot cu antrenorii Swimming Team isi primesc banii inapoi pentru abonamentul pe care l-au platit. Singurul lucru le care il au de facut este sa vina cu bonul la receptia bazinului si li se va returna suma investita in abonament.

Pentru noi este foarte important sa ne respectam clientii si facem asta inclusiv oferindu-le acest drept de a se razgandi.

Pentru ca ne dorim sa ramanem prieteni pe termen lung.

Te asteptam la bazinele noastre pentru cursuri de inot pentru copii, benelusi si adulti, sauna, Aqua Gym si antrenamente pentru inot de performanta.

 

Invata si distreaza-te alaturi de noi!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830