Swimschool: In doar 6 luni, copilul invata sa inoate la nivel avansat!

Distribuie aceasta postare:

Swimschool

De curand, a inceput noul an scolar si elevii au revenit pe bancile scolilor. Daca esti parinte, stii ca cei mici au nevoie sa faca un sport in principal pentru a-si intari sanatatea si pentru a-si dezvolta armonios corpul. In plus inotul este si o abilitate de baza pentru supravietuire.

 

Daca iti doresti ca al tau copil sa invete sa inoate din ce in ce mai bine, pana la un nivel profesionist, atunci trebuie neaparat sa afli despre programul Swimschool pe care l-am pregatit special pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.

 

Este un program care se va derula timp de 6 luni, incepand de miercuri, 2 octombrie. In aceasta perioada, copiii vor parcurge, lunar, cate un nivel in care vor dobandi anumite aptitudini speciale si vor primi cate o diploma si un abtibild cu animalul corespondent respectivului nivel. Astfel, pana la finalul Swimschool, copiii vor completa un catalog special cu toate abtibildurile cu animale, invatand sa inoate in timp ce se joaca si colectioneaza abtibildurile!

 

Iata cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii despre Swimschool:

 

  • Cursurile de inot se vor desfasura in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, intre orele 10:00-12:00 si 14:00-16:00, la bazinul Swimming Team Regie (str. Larisa, nr. 2, zone Crangasi — Grozavesti)
  • Cursurile se desfasoara pe o perioada de 6 luni
  • Vor fi 2 grupe a cate maximum 20 de copii cu varste intre 6-8 ani si intre 9-11 ani
  • Copilul tau va primi multa atentie din partea instructorului, pentru ca sa evolueze rapid de la nivelul de incepator in inot pana la avansat
  • Copilul tau va fi vedeta noastra: vom face fotografii si vom filma in timpul antrenamentelor. Si tu vei putea vedea performantele copilului pentru a te bucura de realizarile sale
  • Vor primi diploma pentru fiecare nivel dobandit
  • Toti copiii vor primi un ghiozdan personalizat echipat pentru inot cu casca de inot, ochelari de inot, insigna si tricou

 

Participand la Swimschool, cel mic va invata sa inoate si sa fie sigur pe el in viitor, isi va face noi prieteni si va deveni mai curajos si mai increzator!

 

Investitia ta pentru toate cele 6 luni de Swimschool este de 2.350 lei, cu plata pana pe 1 octombrie.

 

Intra pe pagina Swimschool pentru a vedea cine sunt instructorii care se vor ocupa de copilul tau si care sunt toate aptitudinile pe care le va dobandi pe fiecare nivel:

Programul Swimschool

 

Pentru orice alte detalii, suna la numarul de telefon de la receptia bazinului Swimming Team Regie 0799.983.830.

 

Ofera-i copilului tau posibilitatea de a invata sa inoate la nivel avansat in doar 6 luni!

 

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830