Ne-am distrat la munte si ne-am depasit limitele! Cum a fost in Tabara de Schi Swimming Team

Distribuie aceasta postare:

Tabara de schi

Ne-am distrat la munte si ne-am depasit limitele! Cum a fost in Tabara de Schi Swimming Team

 

Ne-am revenit, ne-am incalzit si acum suntem nerabdatori sa povestim cum a fost in Tabara de Schi Swimming Team, pe care am organizat-o in perioada 4-11 februarie, in statiunea Straja, judetul Hunedoara.

 

Pentru unii dintre participanti saptamana de tabara a trecut prea repede, iar pentru altii mai greu. Este adevarat, atunci cand nu prea faci miscare in mod obisnuit, doua reprize de cateva ore de schi pe zi pot fi resimtite destul de dur. Dar, ne-am propus sa ne depasim limitele, nu-i asa?

 

In total, in Tabara de Schi Swimming Team au fost 22 de copii si 7 adulti. Cu totii au rezistat stoic drumului de 6 ore Bucuresti-Straja si retur, cu gandul la aventurile din tabara.

 

Dupa cum spuneam, efortul sustinut nu a fost suportat la fel de toata lumea. Iar cel mai bine s-au adaptat la efort copiii, pe care doar frigul i-a impiedicat, in unele seri, sa faca exercitiile in mod corect. Este adevarat, seara se lasa un ger puternic, iar vantul facea ca frigul sa fie si mai greu de suportat. Si, daca simti ca zilele acestea in Bucuresti este frig, imagineaza-ti cum se simteau gerul si vantul seara, intr-o statiune montana.

 

Adultii, in schimb, au intampinat mai multe provocari. Pe langa frig si vant, adultii care au venit sa invete sa schieze au avut de luptat si cu probleme de ordin fizic precum crampe, dureri musculare sau chiar plans si bariere fizice.

 

O zi din Tabara de Schi Swimming Team

 

Nimic, insa, nu ne-a impiedicat sa urmam un program strict in fiecare zi. In fiecare dimineata, la ora 7:00, ne trezeam plini de energie si faceam inviorarea. Apoi, dupa micul dejun, mergeam pe partie unde, timp de 3 ore, intre orele 9:00 si 12:00, schiam efectiv.

 

Daca prima repriza de schi era mai usor de suportat, dupa masa de pranz, lucrurile se complicau. Odihna de dinainte de a doua iesire la schi era insotita, in unele cazuri, de vaicareli si plansete. Unele persoane veneau la camera responsabilului de tabara sa spuna ca simteau dureri in diferite locuri, insa, multe dintre acele dureri erau diverse tertipuri de a nu mai iesi seara la schi.

 

Trecand peste aceste momente „dificile”, participantii au avut prilejul sa-si infrunte temerile, sa-si autodepaseasca limitele si chiar asteptarile legate de ei insisi.

 

Urma a doua repriza de schi a zilei, intre orele 16:00 si 19:00, dupa care luam binemeritata cina, la 19:30.

 

Abia dupa masa de seara, venea mult asteptata ora de comunicare cu parintii si rudele. Asta deoarece, in restul timpului, copiii nu aveau acces la telefoanele mobile. Acestea se aflau in siguranta la persoanele responsabile si erau oferite copiilor pentru a vorbi cu rudele doar timp de o ora pe zi, intre 20:00 si 21:00.

 

In acelasi timp, dupa ce se incheia ora de comunicare a copiilor cu parintii, Catalin discuta cu fiecare parinte in parte despre cum s-a descurcat copilul lui, ce progres a facut, cum se simte etc.

 

Am cucerit impreuna Varful Straja!

 

Pe 8 februarie, am obosit, dar ne-am si distrat de minune intr-o activitate extraschi: o drumetie pana la Varful Straja, 1848 m. Toti piticii au cucerit muntele si, inca o data, ne-am convins cu totii ca important este sa vrei, sa-ti doresti sa realizezi ceva. Si atunci, fiecare pas te aduce mai aproape de reusita!

 

Acum, privind in spate la tot ce s-a intamplat in aceasta saptamana minunata, putem spune ca ne bucuram mult ca fiecare persoana care a participat in Tabara de Schi a simtit cum a progresat si a vazut rezultatele concrete ale muncii sale.

 

Dupa cateva zile pe care le-am petrecut impreuna, majoritatea participantilor stiu sa schieze, la nivel de a cobori partia de incepatori. Este o abilitate dobandita si, de acum incolo, depinde de fiecare persoana in parte cum si-o va dezvolta. In orice caz, sunteti asteptati cu totii sa va pefectionati in acest sport minunat care este schiatul in Tabara de Schi Swimming Team pe care o vom organiza anul viitor!

 

Daca vrei sa te asiguri inca de pe acum ca vei avea un loc in Tabara de Schi de la anul, te putem trece deja pe lista, cu conditia sa ne dai un semn pe adresa de email office@club-inot.ro. Te asteptam alaturi de noi si in urmatoarea Tabara de Schi!

 

 

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830