Tabara de vara 2024

“Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un intreg an scolar.” (Charles Elliot, Presedinte al Universitatii HARVARD)

Cele mai frumoase amintiri sunt create de cei care aleg sa se bucure de fiecare moment al unei zile frumoase de vara!

Prin intermediul taberelor de vara pe care le organizam anual, reusim sa le oferim copiilor posibilitatea de a crea momente cu adevarat memorabile. Ii ajutam pe cei mici sa se conecteze cu natura, sa se bucure de libertate, sa lege noi prietenii, sa socializeze si sa profite din plin de tot ce le ofera aceasta experienta!

Parang – Baia de Fier

”Orientare Turistica Montana”

Staţiunea Baia de Fier este așezată în frumoasa depresiune Getică din Subcarpații Meridionali sub capătul răsăritean al Munților Parâng. Baia de Fier, din județul Gorj, deține recordul în privința numărului de trasee montane via-ferrata, expresie care tradusă din italiană înseamnă ”drumuri de fier”. Traseele de via-ferrata aduc laolaltă efortul unei cățărări și pe de altă parte răgazul să observi minunile naturii. Multe din traseele din Baia de Fier sunt în topul pasionaților de turism montan.Cele 13 trasee ajung în cele mai frumoase locuri din Baia de Fier. Ele sunt de diferite lungimi și dificultăți.

Cum se desfasoara tabara : Ce vom învăța?

Știm cat de mult valoreaza dezvoltarea noastra și a copiilor noștri in toate aspectele vieții. Totodata, mai stim ca cea mai buna modalitate de a ne autodepasi este iesirea din zona de confort. 

Pe parcursul taberei participantii vor face trasee catre Pestera Polovragi, Pestera Muierilor, Sura Haiducilor, Lacul Galcescu si Crucea lui Ursache, jocuri de tabara, vor explora natura locului si se vor bucura de peisajul mirific din zona .

Perioada de inscrieri

𝐏𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 1 | 30 iunie-06 Iulie 𝟐𝟎𝟐4 (copii)

𝐏𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 2 04 – 10 August 𝟐𝟎𝟐4 (copii)

Pret copil: 2090 lei

Pret adult: 2190 lei

Reduceri

ATENTIE! Reducerile nu se cumuleaza si nu se aplica in cazul preturilor deja reduse.

Avansul platit este nereturnabil, acesta reprezentand garantia participarii la tabara. 

Programul poate suferi modificari in functie de vreme si grup.

Categorie de varsta: Copii cu varsta minima de 7 ani

In cadrul taberei, vom desfasura urmatoarele activitati:

Elemente de orientare

Observam casuta furnicilor care are intrarea orientate spre sud;

Pe trunchiul copacilor taiati observam inele orientate spre nord;

Muschiul de pe trunchiul copacului creste intotdeauna spre nord;

Vietuitoarele iubitoare de umezeala si racoare (muschi, unele ciuperci, unele insecte etc) traiesc pe laturile nordice ale stancilor, ale trunchiurilor copacilor sau ale movilelor;

Vegetatia este mult mai bogata in partea sudica.

Ce ne propunem?

Ce mancam?

Lucruri necesare

De ce noi?
Suntem o echipa plina de energie si cu experienta in organizarea taberelor de 12 ani, cu o vasta pregatire personala in domeniul sportiv si organizatoiric.

Miscare, alimentatie sanatoasa si aer curat!

Taberele de vara Swimming Team sunt organizate pe categorii de varsta si tematici, iar activitatile sunt special concepute pentru a-i incuraja pe copii sa descopere universul magic pe care natura il creeaza!

Pe langa dragostea pentru miscare, alimentatia si stilul de viata sanatos pe care vrem sa le insuflam participantilor,  ne dorim mai mult decat orice ca tabara de vara sa devina o experienta de care copiii sa-si aduca aminte cu drag peste ani de serile petrecute in jurul focului si prieteniile legate pe viata

Beneficiile taberelor de vara pentru copii

Copiii leaga noi prietenii si isi dezvolta abilitatile sociale

Tabara de vara este locul perfect in care cei mici, departe de casa si familie, vor fi dornici sa lege noi prietenii si sa socializeze cu restul colegilor de tabara;

Dezvoltarea spiritului de echipa

Prin intermediul activitatilor si sarcinilor pe care le au de indeplinit, adesea in echipa, copiii dezvolta sentimentul de acceptare si apartenenta la un grup;

Antrenarea spiritului competitiv

Concursurile, activitatile si atelierele organizate in cadrul taberei de vara ii ajuta pe cei mici sa isi exerseze si dezvolte, in acelasi timp, spiritul competitiv;

Aprecierea timpului petrecut in natura

Conform sondajului international realizat de The Nature Conservancy, doar 10% dintre copii petrec timp in aer liber in fiecare zi. Cei mici sunt distrasi mai mult de tehnologie si mai putin interesati sa descopere natura. Tabara de vara reprezinta oportunitatea perfecta de a petrece timp de calitate, in natura;

Deprinderea increderii in fortele proprii

Tabara de vara este cadrul perfect pentru a-i scoate pe cei mici din zona de confort – moment ideal pentru testarea abilitatilor si cresterea increderii in propriile forte;

Educatia continua chiar si in vacanta

Probabil ca cel mai interesant lucru pe care il observi ca organizator de tabara este ca cei mici sunt atat de entuziasmati de activitatile la care participa incat nici nu isi dau seama ca ei in tot acest timp continua sa invete.

Distreaza-te invatand!

Organizam tabere de vara in conditii de maxima siguranta, pentru copiii iubitori de sport si natura, cu tematici diferite. Prin expunerea celor mici la diversitate, ne dorim sa cream interese si preocupari noi, dar mai ales constructive. Activitatile taberelor de vara Swimming Team acopera mai multe domenii:

Detalii organizatorice:

Rezervarea unui loc in tabara se face prin completarea formularului de la sectiunea Contact de pe site si prin plata unui avans de:

  • 50% pana la maxim o luna inainte de plecare in tabara

Va rugam treceti la detaliile platii numele persoanei inscrise si data taberei (exemplu:  Taxa eveniment sportiv: Popescu Ion data 30.05.2024 in contul:

  • RO79BRDE426SV81747994260
  • Titular cont: Asociatia Club Sportiv Swimming Team

sau la nr. de telefon 0799 983 830, prin plata cash la receptia bazinului din str Larisa nr 2 Bucuresti.

In prima zi este imperios necesar sa prezentati adeverinta medicala “Apt pentru efort fizic” si “Avizul epidemiologic” pentru intrarea in colectivitate de la medicul de familie . Regulamentul completat si semnat de tutorele copilului. (aceste informatii/regulament pot fi cerute pe adresa de email: office@club-inot.ro sau telefonic la 0799 983 830.

O grupa este formata din 5-10 copii si va fi supervizata de un instructor desemnat. Suplimentar vor fi instructori specialisti pentru diferite tipuri de activitati.

Perioada de inscrieri

𝐏𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 1 | 30 Iunie-06 Iulie 𝟐𝟎𝟐4 (copii)

𝐏𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 2 4 – 10 August 𝟐𝟎𝟐4 (copii)

Pret copil: 2090 lei

Pret adult: 2290 lei

0799 983 830