Toți suntem responsabili să ne protejăm în vremea pandemiei

Distribuie aceasta postare:

În ultima perioadă, numărul de îmbolnăviri de Covid-19 în România și în București a crescut, ceea ce ne face să devenim mai atenți cu ce se întâmplă la bazinele noastre, pentru a ne asigura că suntem feriți cu toții de pericolul de îmbolnăvire.

Măsurile luate de noi odată cu redeschiderea bazinelor, după izolare, sunt eficiente cu o singură condiție: ca fiecare persoană care intră în incinta bazinelor, angajat sau client, să fie cât se poate de responsabilă să respecte măsurile de protecție și să anunțe conducerea bazinului în cazul în care bănuiește că ar putea exista vreun pericol de infectare, în urma contactului cu persoane suspecte de a fi purtătoare ale virusului.

Este cu atât mai important să ne preocupăm de acest lucru acum, în condițiile în care mulți pleacă în vacanță, unde pot intra în contact cu persoane necunoscute.

Așadar, în acest context, dacă presupui că tu sau cineva din familia ta ați intrat în contact cu persoane suspecte de a fi bolnave de coronavirus, te rugăm să ne anunți imediat la numerele de telefon de la bazin (bazinul din Regie – 0799 983 830 și cel din Fundeni – 0770 682 436).

Pentru că știm că este o situație delicată, suntem solidari cu persoanele aflate în această situație și le vom suspenda abonamentele pe perioada efectuării testelor și, eventual, a tratamentelor, abonamentele urmând a fi reluate după testele cu rezultat negativ. De asemenea, le asigurăm că păstrăm confidențialitatea acestor informații personale.

Credem că este o chestiune de responsabilitate civică pe care trebuie să ne-o asumăm cu toții, indiferent de vârstă, statut social etc. Este vorba de sănătatea noastră, a fiecăruia în parte și a tuturor persoanelor de lângă noi. Un asemenea gest responsabil de a anunța la timp că există riscul de infectare poate salva sănătatea multor alte persoane.

 

În rest, ce depinde de noi a fost să facem investiții pentru a lua măsuri concrete încă de la redeschiderea bazinelor, în luna iunie:

 

1. Electrolizatorul este un aparat ce permite producerea clorului din sare. Astfel, apa sărată a piscinei trece prin celula de electroliză care o transformă în mod natural în apă clorinată.

2. Sistemul de top pentru sterilizarea apei din piscină folosind tehnologia UV BIO. Sistemul aplicat în bazinul nostru combină tehnologia de tratare prin oxidare fotocatalitică cu radicali de hidroxil și raze ultraviolete. Sunt standardele cele mai înalte în ceea ce privește dezinfecția apei din bazinul de înot.

3. Dispenserul cu dezinfectant cu senzor este în permanență la dispoziția persoanelor care intră în incinta bazinului și care au obligația de a-și dezinfecta mâinile.

4. Indicatoare speciale care reamintesc faptul că distanța minimă dintre persoane care trebuie respectată în interiorul bazinului este de 1,5 metri

5. Însoțitorii sportivilor nu trebuie să petreacă mai mult de 5 minute în incinta bazinului. Părinții își pot aștepta copiii și le pot urmări activitatea în timpul antrenamentului de pe terasa noastră exterioară

6. În vestiare se pot schimba în același timp maxim 7 sportivi

7. Dușurile pot fi folosite de maximum 4 persoane în același timp, respectând distanța

 

Respectând aceste măsuri și asumându-ne responsabilitatea civică de a anunța eventualul risc de infectare, evităm răspândirea coronavirusului și protejăm sănătatea tuturor, a noastră și a semenilor noștri.

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830