Te pregatesti de concediu si nu stii sa inoti? Abonamente intensive de inot pentru adulti

Distribuie aceasta postare:

cursuri inot adulti

Daca ti-ai programat deja vacanta la mare si nu stii sa inoti sau nu ai mai practicat demult, stii si tu ca ar fi pacat sa nu te bucuri la maxim de vacanta pe litoral.

Inotul inseamna, in primul rand, miscare. Asta inseamna sa ai grija de tine si sa eviti sa iei in greutate in timpul vacantei, pastrandu-ti astfel imaginea dorita.

Totodata, inotul inseamna relaxare. Si, cu siguranta, iti doresti ca, in timpul concediului, sa te detensionezi, sa uiti de toate grijile si, pe durata vacantei, doar sa te relaxezi si sa te bucuri de momentele frumoase pe care le traiesti.

Daca mai ai cel putin 2 saptamani pana pleci in concediu, ai toate sansele sa te bucuri mai mult de vacanta si de inot cu ajutorul abonamentelor speciale de vacanta. Acestea au o durata de doar 2 saptamani, timp in care vei urma un curs intensiv de inot, deprinzand miscarile de baza ale inotului sau invatand si antrenand miscari noi care sa-ti creasca viteza si performanta.

 

Iata toate detaliile de care ai nevoie despre abonamentele speciale de vacanta:

 

  • Abonamentul are o valabilitate de 15 zile consecutive
  • Include 10 sedinte
  • In varianta Day time a abonamentului, lectiile de inot se desfasoara intre orele 7:00 si 9:00. Acest tip de abonament costa 300 lei
  • Daca optezi pentru varianta Full time a acestui abonament, orele se vor desafasura in intervalul orar 20:00-22:00, pretul fiind de 370 lei

 

Abonamentele speciale de vacanta pentru adulti sunt cea mai buna alegere atunci cand iti doresti sa inveti miscarile de baza ale inotului intr-un timp scurt, inainte de plecarea in vacanta.

 

Cursurile de inot se desfasoara la aceste 2 bazine din Bucuresti:

 

  • Bazinul Swimming Team Regie, situat in zona Crangasi – Grozavesti, pe str. Larisa, nr. 2, telefon 0799.983.830
  • Bazinul Swimming Team Fundeni, situat in cadrul campusului scolar Fundeni, str. Agricultori nr. 18-20, zona sos. Fundeni, telefon 0770.682.436

 

Te asteptam la bazin, pentru a invata sa inoti, inainte de vacanta, in compania unor instructori profesionisti!

 

Sursa foto: Swimming Team

Distribuie aceasta postare

Cine suntem?

Swimming Team este un club de inot dedicat atat copiilor, cat si adultilor, pentru initiere si perfectionarea inotului. Clubul a fost creat din pasiunea pentru acest sport si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.

Localizare

Sediul Swimming Team Club

zona Regie, Clubul Sportul Studentesc

Adresa

str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti

Program

Luni – Vineri

7 AM – 10 PM

Sambata – Duminica

8 AM – 18 PM

Contact

Telefon

0728 225 444

E-mail

office@club-inot.ro

0799 983 830